Betöltés...

Stonehearth (Digitális kulcs - PC)

Ár: 55.828 Ft



A JÁTÉKRÓL



Stonehearth-ban egy melegséggel, hősiességgel és rejtélyekkel teli élővilág úttörője. Segítsen a telepesek egy kis csoportjának otthont építeni maguknak egy elfeledett földön. Létre kell hoznia az élelmiszerellátást, menedéket kell építenie, megvédenie az embereket, figyelnie kell a hangulatát, és meg kell találnia a növekedés és terjeszkedés módját, és minden lépésben kihívásokkal kell szembenéznie.



A Stonehearth a procedurálisan generált terepről és dinamikus AI találkozásokból indul ki, és ötvözi a közösség irányítását és a harcot a végtelen építési lehetőségekkel. Úgy tervezték, hogy minden szinten módosítható legyen, a várostól kezdve a világon élő emberekig és lényekig, és az eszközöket és dokumentációkat elküldi Önnek, hogy saját testreszabásait hozzáadhassa a játékhoz, és megoszthassa azokat barátaival.



Építsd és gyarapítsd a várost

A játék lényege a városépítés és a menedzsment. Amikor még csak elindul, akkor olyan cselekedetekkel kell cselekednie, mint a fenntartható élelmiszerellátás megszerzése, a menedéképítés, valamint az új település védelme a portyázók és más fenyegetések ellen.



Miután elérted a lábad a világon, rajtad múlik, hogy megírod-e néped számára a sorsot. Ön rugalmasan választhatja ki a saját útját ebben a játékban. Nagy hódító birodalmat akar felépíteni? Élénk kereskedelmi város? Lelki kolostor? Nagyon szeretnénk, ha úgy érezné, hogy ez a települése, és megadja azokat az eszközöket, amelyekkel pontosan úgy néz ki és működik, ahogy szeretné.



Szinttel feljebb a telepesek

A városaidban minden betelepülőnek van munkája. A munka olyan, mint egy osztály egy szerepjátékban. Minden munkának megvan a maga szerepe, mint az anyagok vontatása, az építkezés, a kézművesség és a harc. Amint a hallgatóid egy munkahelyen dolgoznak, tapasztalatot és szintet szereznek. Egyes munkák, ha megfelelnek bizonyos előfeltételeknek, teljesen új, új képességekkel rendelkező munkákká válhatnak.



Általában ahhoz, hogy valakinek új munkát rendeljen, meg kell készítenie egy eszközt is számára. A szabadkőműves kőből készíthet blokkokat, szobrokat és szerszámokat, de ehhez egy asztalos által készített kalapácsra és vésőre lesz szükség. Célunk, hogy legyen egy nagyon széles és nagyon mély munkafája, így rengeteg különféle tennivaló lesz a játékban, de sok mélység is felfedezhető, ha valamelyik területre akarsz koncentrálni.

A játékosok által vezérelt örökség a modding révén

Szeretjük a modokat, és szeretnénk a lehető legkönnyebbé tenni a modok készítését és megosztását.



Szeretne egy újfajta kardot látni a játékban? Modellezheted, meghatározhatod a statisztikáját, majd elkészítheted a játékban. Megoszthatja a rajzot más játékosokkal is, hogy ők is élvezhessék, vagy beépíthessék szerzői tartalmukat a játékába.



Modererként alapvetően bármit megtehet, amit mi fejlesztők is megtehetünk: új elemeket és szörnyeket vezethet be, új forgatókönyvű kalandokat írhat, befolyásolhatja az AI-t, Ön megnevezi. Visszatér arra az eredeti toll és papír RPG élményre, ahol a „játék” az alapszabálykészlet és a gamemaster által kidolgozott történetek közötti együttműködés.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 10 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Stonehearth (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: