Betöltés...

Lightfield HYPER Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.021 Ft



A JÁTÉKRÓLA Lightfield HYPER Edition hiper-futurisztikus precíziós versenyjáték egy egyedülálló parkour-ihlette játékmechanikussal. Használja ki környezetének minden aspektusát, miközben elsajátítja gravitációellenes űrhajóját a falak, mennyezetek és egyéb méretek méretezéséhez, hogy megkísérelje megtalálni a tökéletes versenyvonalat.



Fedezze fel a hagyományos versenyautó határain túl, és veszítse el magát a Zanshin kemény elektronikus hangzásának feltűnő környezetének, absztrakt építészetének és futurisztikus hangulatának esztétikájában.





Az új HYPER Editionegyéni játékkal, online multiplayer funkcióval és osztott képernyő kanapéval rendelkezik. Sőt, számos új tartalommal rendelkezik, kezdve egy új kampánytól egy teljesen új trükkrendszerig, fotó módig és lenyűgöző továbbfejlesztett látványtervig.



Főbb jellemzők

FELTÉTEL, SPIN, SZÁR : Használja antigravitációs hajóját bármilyen felület áthaladásához, amelyet látsz, amikor a tökéletes versenyvonalon keresi

A SZERET NEM EGY MÁS : Kombinálja átgondolt pálya-felfedezését ügyes trükkökkel és sima hajózással, miközben a hiper-futurisztikus környékén utazik.

MINDEN MINDENKÖDJÜK : Hagyja, hogy a lenyűgöző sci-fi esztétika mossa el önmagadat, miközben az abszolút építészeten sodródik a versenyed tetejére

Különböző játékmódok: Válasszon a három hipnotikus játékmód közül: kampány, multiplayer és fotó mód

TÖBB JÁTÉK : Versenyezz online 6 játékos versenyen vagy játsszon helyi multiplayer osztott képernyőn akár 4 játékos számára

Süllyedni a HANGOK : Tune be az álomszerű veri a zene gondosan kialakított bécsi elektronikus zenész Zanshin

ÚJ HYPER EDITION JELLEMZŐK : Új tartalommal tele, új kampányoktól és versenyképes helyi multiplayer módoktól kezdve egy teljesen új trükkrendszerig és lenyűgöző látványig.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 23 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Lightfield HYPER Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: