Betöltés...

Crusader Kings II - Holy Fury (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.086 Ft



A JÁTÉKRÓLKrisztus uralkodhat Rómában és Konstantinápolyban, de Észak-Európában még mindig otthont ad a háború és a kandalló régi istenei. Ezek a vallások heves küzdelemben ütköznek majd, amikor a Béke Hercege karddal megtérít, és a Természettudományi Istenek természetellenes áldozatokat követelnek kedvük árának.



A Holy Fury a legújabb terjeszkedés a Crusader Kings II-hez , a középkori szerepjáték nagy stratégiai élményhez, amelyet a stratégia mesterei, a Paradox Development Studio nyújtottak. Hajoljon háborúházához, hogy támogassa a hódításokat, meghajol a pápa előtt, hogy megszerezze az isteni trónját, vagy hozzon létre egy legendás vérvonalat, amely visszatükröződik az idők során.



A Crusader Kings II jellemzői: A Holy Fury a következőket tartalmazza:

Összetört és véletlenszerű világok:

Indítsa el játékát egy kitalált Európa térképen, mint egy kis világűrért küzdő birodalomban, vagy egy véletlenszerű térképen, ahol történelmi analógok vannak az ó nagy királyságai számára.

Warrior kunyhók:

Csatlakozzon egy pogány harcosházhoz, és lépjen fel soraiban, felszabadítva a hatalmas szövetségeseinek hozzáférését és a nagyobb katonai képességeket.

Legendás vérvonalak:

A nagy harcos hősök leszármazottai prémiumok lesznek, amelyek megegyeznek az őseik teljesítményével, beleértve Károly Nagy, Dzsingisz kán és mások történelmi vérvonalait.

A szomszédainak befolyása vagy antagonizálása:

Próbálj megnyerni egy vonakodó vazalt a varázsa és meggyőzése révén, vagy provokálj valakit, akit konfliktusba akar léptetni.

Szentség:

Az imádozó katolikusok kanonikássá válhatnak, dicsőségüket továbbadva leszármazottaiknak, és pihenőhelyüket nagy értékű helyszínévé tehetik.

koronázás:

A feudális királyoknak és a császároknak papokat kell találniuk, hogy megkoronítsák őket, mivel minden hatalom az égből származik.

Új keresztes hadjárat eseményei:

Mélyebb játékmenet a korszak vallási háborúinak.

Új öröklési törvények:

Lehet, hogy a pogány vén tanács tanácsolja, hogy a birodalom miként oszlik meg az örökösök között, vagy egy uralkodó meghívhatja testvérét, hogy harcoljon a

birodalom egyesítése érdekében .

És még sok más:

Változások a vallásban, az emberek vagy tárgyak egyedi nevei, a mélyebb keresztelési mechanika, az áldozatok listája, valamint egyéb apró változások az íz és változatosság szempontjából.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 22 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Crusader Kings II - Holy Fury (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: