Betöltés...

Detective Case and Clown Bot in: The Express Killer (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.460 Ft



A JÁTÉKRÓLDetektív eset és Bohóc Bohóc: Az Express Killer



Az Express Killer a Gyilkosság folytatása a Lisszaboni Hotelben . Ez követi a klasszikus point and click kaland formulat a 80-as és 90-es évekből. Maga a játék 256x192 natív felbontással fut, ugyanolyan felbontással, mint a régi ZX Spectrum 48k és a Nintendo DS.







Összegzés:

Valaki kedden óta minden nap megölte az utasokat az expresszvonalon Lisszabonból Portóba! Valakinek meg kell állítania a gyilkost! Garcia ismét nem felel meg a feladatnak (valaha is volt?), Vonakodva hívja öreg barátját és furcsa repülését: a mitikus nyomozó ügyet és az összetéveszthetetlen Bohócot.

Együtt felszállnak az expresszvonatra, zavaró kérdéseket feltesznek mindenkinek, felveszik mindenki dolgait, és nyomokat hívnak, inni és inni esznek a bárban (mert végül is dolgoznak!), És ha minden jól megy, megtalálja és állítsa le az expressz gyilkosot.

Ó, és meg kell gyermekeikkel kezelniük Garcia gyerekét, mert az anyja Portóban van, és Garcia elfoglalt, és mivel ők vonattal indulnak Portóba, talán ők is magukkal vihetik. Mi lehet rosszul, igaz?

Ideje elindulni egy vadonatúj kalandra, humorral, esetekkel (ezúttal sok eset!), Rejtélyekkel és még több karakterrel tele, mint valaha! Képes lesz-e összegyűjteni a nyomokat, megoldani a rejtvényeket, sikeresnek tartani a tárgyalásokat és megtalálni a tettet, mielőtt eljutnának a végső állomáshoz?!







Karakterek:

A mitikusDetektív eset , más néven a világ legrosszabb nyomozója, olyan durva és durva ember, hogy tanúit inkább egy lassú tehervonat haladja át, mint kihallgatja őt.

A vidám Bohóc Bohóc, aki bár nyomozó ügyvédként dolgozik, reméli, hogy a valóságban egy nap cirkuszi bohócként fog munkát találni. Sajnos és függetlenül attól, hogy hány pályázatot küld, egyetlen cirkusz sem fogad el soha egy olyan bohócot, amely fél a gyermekektől. Soha nem alszik, tehát amellett, hogy napi oldalsóként dolgozik, éjszaka stand-up komikusként dolgozik egy helyi bárban. Az emberek azt mondják, hogy ő egy viccgép!

És Garcia gyerek, mi a neve? Billy Joel? Mit keres itt?





Főbb jellemzők:

Az Express Killer-nek milliói vannak a legfontosabb funkciói!

- Kalandjáték.

- Játssz nyomozó ügyben és Bohóc Botban.

- Találjon nyomokat és interjúk tanúit.

- Kiváló tanúk egy igényes játékmenetben.

- Rejtvényeket megoldani.

- Folytassa a tárgyalásokat!

- Pihenjen, kóboroljon.

- Keresse meg az expressz gyilkosot (nem, igaz?).

- 3 további esetet tartalmaz.



Eredeti filmzene

Az értékelés a Lisszabon Hotel Murder-ban elhangzott zenéjéről annyira pozitív volt, hogy úgy döntöttünk, hogy ezúttal még jobbat ad. A zenét ismét kifejezetten Case Detective és Bot Bohóc számára írták és rögzítették, és klasszikus zenekarral és modern rock-kel hangzik.

PS: Természetesen visszahoztuk az eredeti hangzást is az első játékból.



Záró megjegyzés az újonnan érkezőknek: Noha ez folytatódik, úgy tettük meg, hogy teljes mértékben élvezze az Express Killer játékot, anélkül hogy a Lisszaboni Hotelben gyilkosságot kellene játszania! (Bár semmi nem akadályozza meg az első vagy utáni lejátszást);)

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 10 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Detective Case and Clown Bot in: The Express Killer (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: