Betöltés...

MXGP3: The Official Motocross Videogam (Digitális kulcs - PC)

Ár: 13.567 Ft



A JÁTÉKRÓL

Tapasztalja meg a Motocross összes adrenalinját a hivatalos bajnokság egyetlen videojátékával! MXGP3 - A hivatalos Motocross videojáték a valaha volt leginkább vonzó játékélményt kínálja, teljesen új játékmenettel és grafikával az Unreal® Engine 4-nek köszönhetően. Versenyezz 18 hivatalos pályán és az MXoN-ben a 2016-os MXGP és MX2 szezon összes versenyzőjével és motorjával. elsőként tapasztalhatja meg a rendelkezésre álló 10 kétütemű egyikének izgalmát! Rendelje egyedülállóan a motorost és a kerékpárt, több mint 300 hivatalos alkatrésszel a teljes testreszabás érdekében!



Teljes magával ragadó élmény

Teljesen a semmiből átépítve, az Unreal® Engine 4 alapján ultrarealisztikus grafikákhoz és forgatókönyvekhez, meghökkentő részletekhez és hihetetlen vizuális effektekhez.



Csak hivatalos tartalom

Hivatalos engedély, pályák, névsorok a FIM Motocross 2016- os világbajnokságától .

Próbáljon ki szinte végtelen variációkat a kerékpár és a motoros teljes testreszabásához, több mint 300 valós elem felhasználásával .



Szórakoztatóbb 2 lökettel

Élvezze először a 2 löketű kerékpározás vadonatúj kiegészítését .

Válasszon 10 különböző kerékpár közül, amelyek valósághűen dedikált hangokkal és reakciókkal rendelkeznek.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 16 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "MXGP3: The Official Motocross Videogam (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: