Betöltés...

The Paranormal Activity: The Lost Soul (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.379 Ft





A JÁTÉKRÓL



Zseblámpával felfegyverkezve felfedezi, hogy egy csendes átlagos otthonnak tűnik egy erdős környéken. Hamarosan rájössz, hogy nem vagy egyedül, miközben feltárod a rejtélyt, hogy mi történik ebben a házban, és küzdesz a túlélésért a rémület miatt, amely vadászni kezd rád.

Ez az eredeti történet, amely a nagy népszerűségnek örvendő PARANORMAL ACTIVITY film franchise mitológiáján alapul, az alapoktól a VR -ig készült. Szabadon sétálhat a környezetben a Room Scale és az Immersive Movement Role-Play System (IMRS) segítségével. Az oktatóanyag után egyedül vagy. Zéró képernyőn megjelenő utasítások vagy HUD az arcodban, soha nem veszel ki a merítésből, miközben felfedezed ennek a hatalmas lidérces háznak a több emeletét.

A játék hossza a játék stílusától függően változhat. Ebben a játékban nincsenek Quicktime események, és a játékos feladata, hogy felfedezze és kibogozza a történetet. Nagyjából nyitott világ van a házban, ezért fedezze fel, ahol csak lehet. A befejező sok órán keresztül lehet ebben a játékban. A normál játékidő még mindig órákig tart, hacsak nem tudja pontosan, hol van minden elem. Ezért kérjük, ne ossza meg az elemek helyét, és tegye tönkre másoknak. A jövőben tartalmazni fogunk néhány randomizációt, hogy nehezebb legyen.

Jellemzők



IMRS- Magával ragadó mozgás szerepjáték rendszer. Szabad mozgás rendszer, amely teljes körű irányítást biztosít az interakció és a környezetben való mozgás terén, akár fizikailag járva, akár a vezérlő segítségével.

A rémület véletlenszerű pillanatai azt jelentik, hogy sosem tudhatod, mikor támad egy kísértet, mindig ébernek kell lenned.

Túlélés: Korlátozott eszközökkel futnia kell, és el kell rejtenie vagy el kell rejtenie ellenségét. Sok szerencsét.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Paranormal Activity: The Lost Soul (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: