Betöltés...

Assassin's Creed IV: Black Flag (EN) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.487 Ft



A JÁTÉKRÓL

Légy üdvözölve a kalózkodás aranykorában!



1715-öt írunk. Kalózok uralják a Karib-térséget, akik létrehozták a saját törvénytelen köztársaságukat, ahol a korrupció, a kapzsiság és a kegyetlenségek mindennaposak. Ezen törvényen kívüliek között van egy fiatal, pimasz kapitány, Edward Kenway is. Az egyfolytában dicsőségért küzdő Kenway kivívta olyan legendák tiszteletét, mint Feketeszakáll, de egyúttal a dicsőségvágya belekeverte őt az Assassin Testvériség és a Templomos Rend között ősi háborúba – a háborúba, amely mindent lerombolhat, amit a kalózok felépítettek.



Egy pimasz, önfejű Assassin

Bújj Edward Kenway, egy karizmatikus, de ugyanakkor mégis brutális kalózkapitány bőrébe, aki belekeveredik az Assassin Testvériség ügyeibe. Edwardnak rendelkezésére állnak az Assassin fegyverek, mint a híres Hidden Blade, de teljesen új fegyverekkel is rendelkezik, mint négy kovás pisztoly vagy két kard.



Fedezz fel egy lehetőségekkel teli nyílt világot

Fedezd fel a valaha - Assassin’s Creed játékban megalkotott - legnagyobb és legváltozatosabb világot. Járj be több mint 75 egyedi helyszínt, mint Kingston, vagy Nassau, és éld az életedet kalózként többek között víz alatti hajóroncsok kifosztásával, Templomosok virágzó városokban való megölésével, ritka állatokra való vadásszással a dzsungelben, elveszett romokban való kincsek után kutatva és rejtett öblökbe elrejtőzve.



Válj a Karib-térség legrettegettebb kalózává

Irányítsd a Jackdaw nevű hajódat, és tevékenységeiddel, illetve a hajó kinézetével érd el, hogy félelmet keltsen mindenkiben, aki csak meglátja. Rabolj és fosztogass, hogy fejleszteni tudd a Jackdaw lőszerét és felszerelését, ami az ellenséges hajók elleni harc során fog kelleni. A hajó fejlesztései döntő jelentőséggel bírnak Edward játékbeli előrehaladásával kapcsolatban. Vágj bele egy epikus kalandba, támadj meg hatalmas gályákat, majd csáklyázd meg azokat, és a fedélzetre szállva öld meg a legénységüket is, vagy toborozd be őket a saját legénységedbe.



Tapasztald meg a romantizált kalózlét mögött rejlő mocskos valóságot

Találkozz olyan legendás alakokkal, mint Feketeszakáll, Calico Jack, vagy Benjamin Hornigold, miközben megalapítasz egy törvénytelen köztársaságot a Bahamákon, és újra átéled a kalózkodás aranykorát meghatározó, igazán robbanásszerű eseményeket.



Az eddigi legjobb többjátékos Assassin’s Creed élmény

Tedd próbára az orgyilkos képességeidet, és indulj el egy online utazásra a Karib-térségen keresztül. Fedezz fel vadonatúj kalóz karaktereket, és a színes, egzotikus helyszíneket. Emellett az új Game Lab funkcióval létrehozhatod a saját játékélményedet – a különböző képességek, szabályok és bónuszok kiválasztásával megalkothatod a saját többjátékos módodat. Oszd meg barátaiddal az újonnan létrehozott módodat, és játsszatok együtt.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 17 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Assassin's Creed IV: Black Flag (EN) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: