Betöltés...

Summer in Mara (Digitális kulcs - PlayStation 4)

Ár: 10.769 Ft



A JÁTÉKRÓL

A "Summer in Mara" egyjátékos élményt nyújt egy nyugodt, pihentető környezetben, kézzel készített külsővel és izgalmas történettel. Te leszel Koa, egy kis kalandor lány, aki szeretné felfedezni az őt körülvevő világot. A 'Summer in Mara' játékban gondoskodnod kell a saját szigetedről, betakaríthatod a termést, új eszközöket és épületeket hozhatsz létre, és hajózhatsz a hajóddal, hogy új szigeteket és titkokat fedezz fel.



Vigyázz a szigetedre

Lesz egy saját szigeted, de gondoskodni róla nagyon kemény munka. Képes leszel fákat ültetni, hogy faanyaghoz juss, és különböző anyagokból új eszközöket és épületeket készíthetsz. Vagy létrehozhatsz termőföldeket, hogy mindenféle zöldséget termeszthess. Lesz egy farmod is csirkékkel és disznókkal, amelyekről gondoskodhatsz.



Csinálj sok mindent

De légy óvatos, mert ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik! Emellett halászhatsz majd egy tóban vagy a nyílt tengeren, fákat vághatsz a fejszéddel, építhetsz dolgokat a kalapácsoddal, és kapát is használhatsz, hogy segíts a szigeted betakarításában.



Szüksége van a segítségedre

Koának szüksége lesz a segítségedre. Az alapkészségek birtokában új képességeket szerezhet, és tanulhat az őt körülvevő világból. Szeretnénk, ha úgy éreznéd, hogy Koa-val együtt nősz fel, kötődsz hozzá és a szigetvilág többi lakójához.



Vitorlázz a hajódon

Új szigetekre hajózhatsz majd, és kincseket és egyéb titkokat találhatsz a tenger közepén a megbízható hajóddal, amelyet kis erőfeszítéssel és idővel fejleszthetsz.



Találkozz új emberekkel

Az új szigetekkel új emberek is érkeznek. Több mint húsz karakterrel fogsz beszélgetni és kereskedni, mindegyiknek saját története és élete van. Ők küldetéseket, tippeket adnak neked a világról, vagy csak anekdotáznak tapasztalataikról és utazásaikról. Megismerkedésük a játék jelentős részét képezi, ezért sok energiát fektettünk abba, hogy egyedivé és izgalmassá tegyük őket.



A gonosz vállalat

De nem mindenki lesz barátságos. Egy Elit nevű gonosz vállalat le akarja hódítani Marát és ki akarja aknázni az óceánt. Napopo az egyik első áldozatuk, egy furcsa lény, aki Koa segítségét fogja kérni.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Summer in Mara (Digitális kulcs - PlayStation 4)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: