Betöltés...

Ghost Trick: Phantom Detective (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.292 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az Ace Attorney alkotója, Shu Takami által rendezett klasszikus rejtvényfejtő kaland visszatért! Ez a régóta várt HD remaster feljavított látvány- és hangvilággal, valamint új galériatartalommal rendelkezik.



Szellemként használd a képességeidet, hogy megoldd a saját gyilkosságod ügyét

Az Ace Attorney alkotójának, Shu Takaminak a fejéből származó mestermű, az eredetileg 2010-ben megjelent rejtélymegoldó-kalandjáték, a Ghost Trick: Phantom Detective visszatért! A halálról, életről és az elfeledett emlékekről szóló lebilincselő történet gyönyörű, nagy felbontású grafikával és a játékmenetet gazdagító teljesen új funkciókkal tér vissza.



Egy éjszaka a halálod rejtélyének felderítésére

Szellemként ébredtem a város határában, saját emlékek nélkül.

Miért öltek meg? És ki ölt meg?

Ki… voltam én?

A lelkem a pirkadat első megjelenő fénysugarainál megszűnik létezni.

Az egyéjszakás, egy fős detektívhajsza kezdetét veszi!



Nagyobb felbontás, jobb képkocka sebesség, több nyelv

A grafikai felbontás és a képkockasebesség a modern eszközökhöz való kompatibilitáshoz lett igazítva. A kezelőfelület is ezentúl egy képernyőn található meg a kényelmesebb játék érdekében. Ezen felül pedig a játék mostantól 9 nyelven is elérhető, köztük az újonnan hozzáadott kínai (hagyományos), kínai (egyszerűsített) és koreai nyelven is.



Tartalmazza mind a 37 háttérzene átdolgozott változatát egy teljesen új zeneszámot is

Az eredeti játék mind a 37 zenéje át lett dolgozva, új életet lehelve ezzel a kísérteties történetbe. Ez nem más által valósult meg, mint a legendás Yasumasa Kitagawa. A játék a tartalmazza az eredeti zeneszámokat is, így váltogathatsz az új és a régi stílus között a kedvednek megfelelően. Illetve van egy teljesen új zeneszám is, amelyet az eredeti játék zeneszerzője, Masakazu Sugimori komponált.



Az új Collection funkció

Bemutatkozik az új Collection funkció, amelyben megtekinthetőek az olyan zenék és artwork-ök, amelyekkel a játék során találkozol. Ezt a funkciót egy játékbeli menün keresztül éred el. Merülj el a Ghost Trick világában az eddig még soha nem látott koncepciós rajzokkal, vagy a különböző jelenetekhez társított zenékkel.



Még több új tartalom

Az okostelefonos verzióból ismert népszerű Ghost Puzzles is visszatért. Váltogasd úgy a lapkákat, hogy aztán a játékból ismert jeleneteket kapj végeredményül. Új kihívások, vagyis „Challenges” is bekerültek, amelyeket különleges feltételek teljesítésével teljesíthetsz – vigyél végig minden fejezetet, akadályozd meg a halált bizonyos pillanatokban, és még sok más!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 23 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Ghost Trick: Phantom Detective (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: