Betöltés...

OMSI 2 Add-on City Bus O305 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.156 Ft



A JÁTÉKRÓL

Élje át otthon a számítógépen a német omnibusok történetét, és fedezze fel a Citybus O305 technológiáját. Ne csak az automatikus sebességváltóval rendelkező buszt vezesse, hanem az OMSI kiegészítőben elsőként irányítsa a kézi sebességváltóval rendelkező buszt a forgalmas városi forgalomban. Használja a városi buszt Spandauban a 92-es vonalon, vagy fedezze fel a kitalált Neuendorf útvonalat, beleértve annak öt buszvonalát. Itt bizonyíthatja, hogy nem korlátozódik az elővárosi forgalomra, de képes a városi forgalom kezelésére is.



MB E2H84 - Ez az O305 1984-es berlini változata. A jármű modelljét 1984-ben, 40 busz sorozatban vásárolták meg a Berliner Verkehrsbetriebe számára.



MB E2H85- Ezt a sorozatot 1985-ben vezették be, amely a standard autóbuszok első generációjának utolsó beszerzési éve volt. A nyolc járművel rendelkező sorozat egy flotta próbájának része volt, új hajtási formákkal. A buszokat például metanol hajtja. A tárgyalás 1989-es befejezését követően a járműveket dízelmotorokkal szerelték fel. Ezeknek a járműveknek a modelljeit 2003-ig nyugdíjazták.



Standardbus 1977 - Ez egy olyan városi busz, amelynek nincs valóságos megfelelője, de elefántcsont színnel és piros műbőr ülésekkel rendelkezik, és így az 1970-es és 1980-as éveket képviseli. Egy ilyen busz sok kisebb és nagyobb város forgalmában volt látható.



Neuendorf- Neuendorf egy közepes méretű kitalált város Németország közepén, ahol először tesztelheti az új „Citybus 305” -t. Neuendorfban vagy autózhat a városközpontban, vagy inkább a békésebb elővárosi forgalmat választja. Korán reggel vigye a dolgozó embereket a Böttcherwerk munkahelyére a rövid vonalon, saját számlára történő szállításra, vagy vigye haza a kollégákat a műszak után.







A városi busz három különböző változata

Fiktív városi busz hálózat „Neuendorf”

Válasszon az automatikus és a kézi sebességváltó közül

Reális hangok

A buszok reálisan piszkosak

Pénztári asztal, menetlámpa, beltéri világítás, műszerfény, fűtés, szellőzőablakok, tetőablakok stb.

Stop kérés gomb „bing” -nel (buszmegálló)

Különböző ajtóvezérlők

Az indítási viselkedés az időjárástól és az akkumulátortól függ

Rollsign a Spandau 92-es vonalhoz, a Grundorf 76-hoz és a kitalált „Neuendorf” városi busz hálózathoz

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 28 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "OMSI 2 Add-on City Bus O305 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: