Betöltés...

Pillars of Eternity (Champion Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 18.239 Ft





A JÁTÉKRÓL



Készüljön fel arra, hogy elvarázsol egy olyan világ, ahol a döntései és a választott utak alakítják sorsát. Az Obsidian Entertainment, a Fallout: New Vegas ™ és a South Park: The Stick of Truth ™ fejlesztője, valamint a Paradox Interactive együtt büszkén mutatja be az Örökkévalóság pilléreit.



Fogd vissza a felfedezés mély érzését, a lüktető kalandok örömét, és azt az izgalmat, amikor saját kísérőcsoportodat egy új fantázia birodalmába vezeted, és a szörnyekkel fertőzött tömlöcök mélyére, elveszett kincseket és ősi rejtélyeket keresve.



Tehát gyűjtsd össze a bulidat, merészkedj tovább, és fogadd el a kalandokat, miközben elmélyedsz a csodák, a nosztalgia és a klasszikus RPG -k izgalmának birodalmában az Obsidian's Pillars of Eternity segítségével !??

A Pillars of Eternity Champion Edition tartalma:



Digitális eredeti hangsáv: Ez a filmzene tartalmazza a játék számos zeneszámát élő zenekar előadásában. Legalább 17 számot tartalmaz MP3 és FLAC formátumban.

Digitális Kampány Almanach: A Kampány Almanach mindent tartalmaz, ami az Eora történetéhez, történetéhez és világához kapcsolódik, ahogy azt eredetileg Hylsman Horag elmondta, és a Hand Occult felülvizsgálta. A 35 oldalas almanachban számos szerző kommentárja található, és magával ragadó olvasmány azok számára, akik szívesen elmélyednének az örökkévalóság pilléreinek világában.

Dokumentumfilm készítése: Videó dokumentumfilm az örökkévalóság pilléreinek teljes fejlesztési folyamatáról - az elejétől a végéig. Tartalmaz kommentárt a fejlesztőktől és a kulisszák mögötti felvételeket játékműsorokról és eseményekről.

Digitális nagyfelbontású játéktérkép: Eora keleti elérésének nagy felbontású térképe. A részletek magukban foglalják azokat a helyeket, ahová a játékosok elutaznak, és azokat a helyeket, amelyek a jövőben megjelenhetnek a Pillars of Eternity termékeiben.

Háttérképek: Nagy felbontású és többmonitoros háttérképek hűvös koncepcióművészetről és játékon belüli grafikáról.

Csengőhangok: Hangok és zene rövid klipjei az Örökkévalóság pilléreiből. Tökéletes mobil csengőhangként.



Jellemzők



Játssz a hat verseny bármelyikével: Human, Aumaua, Dwarf, Elf, Godlike és Orlan.

Használjon öt alapvető készséget bármilyen helyzet leküzdésére: Lopakodás, Atlétika, Tanulmányok, Mechanika és Túlélés.

Mély karakter -testreszabás: Építsen karaktert a tizenegy osztály egyikeként, mint például Barbár, Chanter, Cipher, Druid, Fighter, Monk, Paladin, Priest, Ranger, Rogue és Wizard.

Szobrozd meg saját történetedet: Állj mellé különböző frakciókhoz egy hírnévrendszer segítségével, ahol tetteidnek és döntéseidnek messzemenő következményei vannak.

Fedezze fel a gazdag és változatos világot: A lenyűgöző történettel és karakterekkel tarkított, gyönyörű, előre renderelt környezetek életre keltik a világot.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 13 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Pillars of Eternity (Champion Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: