Betöltés...

Tony Hawk's Pro Skater HD (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.683 Ft





A JÁTÉKRÓL



A Tony Hawk Pro Skater HD a klasszikus THPS játékok legjobb elemeit veszi át, és frissítést ad nekik, hogy teljesen új gördeszkás élményt nyújtsanak PC -re. A játékmenet Tony Hawk Pro Skater HD -jében arra összpontosít, hogy megelégedéssel kössük össze a beteg trükköket a maximális pontszámért. A Tony Hawk játék éles látványát és a legjobb kezelőszerveket ötvöző érzete élvonalbeli, mégis időtálló.

Jellemzők



A THPS és a THPS2 játék PC -re érkezik!

HD frissítés: A játékot Robomodo újjáépítette és csiszolta a Neversoft eredeti szintű modelljeivel.

Klasszikus szintek: A THPS és a THPS2 legjobb 7 szintje (Warehouse, School 2, Mall, Hangár, Velence, Marseille és Phoenix Downhill Jam) a stílus és a hangulat. A szintek pontosan ugyanazok a specifikációk, mint az eredetiek - minden rés, SKATE Letter stb. Pontosan ott van, ahol emlékszik rá, de pokolian sokkal jobban néz ki!

A legjobb profik: A mai legnagyobb korcsolyázó profik kerekítik a szereplőket, többek között: Nyjah Huston, Chris Cole, Eric Koston, Andrew Reynolds, Rodney Mullen, Lyn-z Adams Hawkins Pastrana, Riley Hawk és természetesen maga Tony Hawk. Mindegyik 8 táblával, 3 speciális mozdulattal és alternatív ruhával rendelkezik.

Kifinomult kezelőszervek: A korcsolyázók animációi, trükkjei és kombói a THPS játékok fejlődését tükrözik. Az animációk javultak, a trükköket átdolgozták (és néhány új különleges trükköt adtak hozzá), még a „korcsolyázó ünnepségeket” is hozzáadták a nagy kombókhoz.

Kézikönyvek és visszaállítások: Kézikönyveket készíthet a THPS HD trükk kombinációjának részeként. Tekintettel arra, hogy ez a játék a THPS1 és a THPS2 legjobb játékmenetét ötvözi, a Reverts nem fog működni trükkös kombinációk részeként a THPS HD első bevezetésekor, mivel ezt a szerelőt csak a THPS3 -ban mutatták be. A visszatérések azonban a THPS3 szintek kiadás utáni DLC-jében fognak működni, mivel ezeket a szinteket eredetileg ennek megfelelően tervezték.

Végtelenül szórakoztató célok: A játékosok ugyanazokat a globális és szint-specifikus célokat követik, mint az eredeti játékok, beleértve a SKATE-t, a Secret DVD-t (korábban VHS-szalag volt!) És még sok mást.

Játékon belüli hanganyag: Ez körülbelül fele a klasszikus THPS számoknak és fele újaknak. Tartalmazza Goldfinger „Superman” -ét és az Anthrax/Public Enemy „Bring the Noise” együttműködését.

Letölthető tartalom: A megjelenés után megjelenő „Tony Hawk's Pro Skater 3 HD Revert Pack” DLC tartalmazza a THPS3 szintjeit, beleértve a repülőteret, Kanadát és LA-t. Új profik közé tartoznak a legendák, Steve Caballero és Geoff Rowley.

Játéktérkép nézetben: Szüneteltesse és nézze meg a célok és a hiányosságok helyét.

Gyors újraindítás: A Vissza gomb lehetővé teszi a munkamenet gyors újraindítását. Tökéletes a megszállott játékosoknak, akik a tökéletes kombinációt szeretnék elérni.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 23 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Tony Hawk's Pro Skater HD (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: