Betöltés...

Gran Turismo 7 (EU) (Digitális kulcs - PlayStation 4)

Ár: 47.281 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Gran Turismo 7 egy versenyzős videojáték, amelyet a Polyphony Digital fejlesztett és a Sony Interactive Entertainment adott ki. Ez a nyolcadik nagy kiadása, összességében a tizennegyedik játék a Gran Turismo videojáték-sorozatban.



A Real Driving Simulator legjobb tulajdonságai

Legyél akár versenyző vagy alkalmi versenyző, gyűjtő, tuningoló, fényezéstervező vagy fotós - találd meg a saját vonaladat a játékmódok elképesztő gyűjteményében, beleértve a rajongók kedvenceit, mint a GT Campaign, az Arcade és a Driving School.



legendás GT szimuláció

A legendás GT Simulation mód újbóli bevezetésével vásárolj, tuningolj és versenyezz végig egy jutalmazó szóló kampányon, miközben új autókat és kihívásokat oldasz fel. Ha pedig szeretsz másokkal fej-fej mellett versenyezni, csiszold képességeidet és versenyezz a GT Sport módban.



Rengeteg jármű

A Brand Centralban és a használtautó-kereskedésben már az első naptól kezdve több mint 420 autó áll rendelkezésre, a Gran Turismo 7 páratlan részletességgel teremti meg a klasszikus motorok és a vérző szuperautók megjelenését és hangulatát egyaránt. Minden autó másképp kezelhető és egyedi érzés, miközben dinamikus időjárási körülmények között több mint 90 pályán navigálsz, köztük a GT történetének klasszikus pályáin.



A Gran Turismo legjobbjai

Fedezd fel mindazt, ami a Real Driving Simulator lehet, új eszközökkel, amelyek segítségével saját kezűleg nyomhatod rá a vezetési élményeidre.



Álom garázs

Gyűjts, hangolj, versenyezz és szabd testre több száz autót, és hozd létre álmaid garázsgyűjteményét.



Csatlakozz és versenyezz

Csatlakozz a versenyzők nemzetközi közösségéhez, hogy megoszthassátok egymással a versenystratégiákat, tuningtippeket, festésmintákat és fotókat, mielőtt pályára lépsz, hogy fej-fej mellett versenyezz.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 14 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Gran Turismo 7 (EU) (Digitális kulcs - PlayStation 4)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: