Betöltés...

The Troop (Digitális kulcs - PC)

Ár: 19.407 Ft



A JÁTÉKRÓL

A The Troop egy körökre osztott, második világháborús taktikai játék, amelyben egy szakasz fölött veheted át az irányítást. A D-Nap korai óráitól kezdve nyomon követheted a brit és kanadai erők hadjáratát, amint a németek ellen küzdenek a Normandián átívelő harcok során. Válaszd ki a számodra megfelelő nehézségi szintet, és játssz. A játékosok számos funkciót, játékszabályt és információs beállítást szabályozhatnak kedvük szerint, hogy a számukra legmegfelelőbb nehézséget és játékélményt állítsák elő.



Egy kegyetlen hadjárat

1944. június 6-ának reggelén a szövetségek erők megkezdték a hadviselés történetének legnagyobb tengeri invázióját. A D-Nap egy kegyetlen hadművelet kezdetét jelentette, amelynek célja Északnyugat-Európa visszaszerzése volt a németek uralma alól. A következő hónapokban az ősi mezők, tanyák és falvak új, halálos fegyverek csataterévé váltak, amelyek később legendássá váltak.



Körökre osztott harc

A The Troop a brit és kanadai erők hadjáratát követi nyomon, amint Normandiában a német Heerrel és SS-szel szállnak szembe. Vedd át a gyalogsági, motorizált és páncélos egységek parancsnokságát a kétségbeesett, taktikai, körökre osztott harcok során egy mesterséges intelligenciával rendelkező ellenféllel szemben, amely kihívást jelent és kiszámíthatatlan, de ugyanakkor hibázik is, így ezáltal igazságos összecsapásokat nyújt. A mesterséges intelligencia ellenfeled nem rendelkezik különleges tudással, és rá ugyanazok a szabályok és korlátozások vonatkoznak, mint rád. Az ellenségnek nincs egy előre meghatározott terve, és minden egyes újrajátszáskor változtatja az egységei felállítását és a taktikáját.



Egyszerű, teljes kontrollt nyújtó irányítás

A The Troop a klasszikus asztali hadijátékok legjobb hagyományait ötvözi a digitális formátum nyújtotta interaktivitással és izgalommal. Teljes mértékben te irányíthatod egységeid cselekedeteit; a tankok nem fogják váratlan útvonalakon való haladással felfedni gyenge oldali páncélzatukat, az elrejtett ágyúk nem fogják idő előtti tüzeléssel felfedni pozíciójukat, a gyalogság nem fog megmagyarázhatatlanul elmenekülni, amikor a győzelem már csak néhány hősies lépésnyire van. Nyugodtan elidőzhetsz a döntéseiden, de ne feledd, minden hibáért te, és csakis te vagy a felelős.



Játékmódok

A Story Mode során nyomon követheted a D-Nap óta tartó hadjárat történetét, különböző nemzetek egységeit irányítva, különböző helyzetekbe keveredve. Válaszd ki a szcenáriódat, válaszd ki az oldalad, válaszd ki az egységeidet, állítsd be az ellenséges korlátozásokat, és kezdődhet is a játék a Skirmish Mode-ban. Milyen egységeket hozott az ellenfeled a harcba, és milyen taktikát fog alkalmazni? Hát, erre a csata közben fogsz rájönni, de abban biztos lehetsz, hogy minden meccs más lesz. Végtelen újrajátszhatósági lehetőség! A játékban különböző kampányok is megtalálhatóak. Az első kampány a 8th Armoured Brigade hőstettein alapul, amint a Panzer Lehr és az SS erői ellen harcolnak. Vedd át a parancsnokságot kitartó brit egységek felett, amelyek a kampány előrehaladtával tapasztalatot szereznek.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 12 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Troop (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: