Betöltés...

Resident Evil 8 Village (Deluxe Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.539 Ft





A JÁTÉKRÓL







A Resident Evil Village / Resident Evil 8 (Deluxe Edition) a következőket tartalmazza:



• Resident Evil Village;

• Resident Evil Re: Vers;

• Trauma Pack;

• Mr. Raccoon Weapon Charm;

• Survival Resources Pack;

• Resident Evil Village Mini filmzene.



Múltad rémálmai visszatérnek, hogy kísértenek! Ismét Ethan Winters lesz, a kritikusok által is elismert Resident Evil 7: Biohazard főszereplője , és belép egy titokzatos faluba, amely tele van rettegésekkel a pokol legmélyebb bugyraiból. A Capcom híres Resident Evil legújabb része A franchise rettegéstől fog kacagni, amikor a kastély és a környező falu kanyargós folyosóin mozogsz, semmi mással, csak a megbízható fegyvereddel felfegyverezve. Évekkel az RE7 eseményei után: Biohazard, Ethan és felesége, Mia megpróbálnak nyugodt és békés életet élni, de tragédia támad, amikor hirtelen elveszik tőlük a lányukat. Kétségbeesve a válaszokért, Ethan követ minden vezetést és nyomot vezet egy sötétségbe burkolózott faluba, amelyet egy baljós nő és lányai uralnak. Vásárolja meg a Resident Evil Village Steam kulcsát, merüljön el a túlélési horror őrületében, és tárja fel a természetfeletti titkait!

A Resident Evil Village szolgáltatásai

A Faluban sok veszély leselkedik, emberi és természetfeletti. Legyen éber, amikor kúszik az egyes csarnokok és sarkok körül, és ne feledje, ebben a játékban minden golyó számít!



• Első személy merítése . Minden küzdelem a túlélésért, minden üldözés a szűk folyosókon az első személy szemszögéből történik - még fegyverrel is közel kell kerülnöd és személyeskednöd kell, hogy kiküszöbölhesd az ellenséget, aki vadászik rád;

• Új rémálom . A rejtélyes falu számos újfajta ellenségnek ad otthont, a kicsi és mozgékonyaktól kezdve a hatalmas és romboló jellegűekig - alkalmazkodni kell mindegyikhez, ha sikeresen ki akarja számolni őket;

• Egy falu életre kel . Ez nem csupán egy háttér, amelyben különféle baljós szereplők helyezkednek el - a terror elől való meneküléshez minden titkot fel kell tárnia;

• Olcsó Resident Evil Village ár.



Merülj vissza a rémületbe

Több év telt el a Resident Evil Village játékban az RE7: Biohazard eseményei óta. Az élet jónak és csendesnek tűnik Ethan Winters és felesége Mia számára, akik egy teljesen új helyen telepedtek le kislányukkal. Ezt az idillt egy éjszaka gyorsan szétzúzza a rajongók által szeretett Bioterrorism Security Assessment Alliance ügynök, Chris Redfield érkezésével. Az elmúlt részek hőse látszólag baljós indítékokat rejt magában, amikor csak neki ismert okokból veszi el Ethan lányát. Zavartan és szívszorongva Ethan a következő logikus dolgot hajtja végre - követi Chris-t egy távoli faluba, amely egy ősi kastély árnyékában pihen. Vásároljon Resident Evil Village kulcsot, lépjen be a kastély termeibe, és találkozzon a rejtélyes hölgy Alcina Dimistrescuval, a játék vámpír antagonistájával!

Jól ismert játékmechanika

A Capcom átvette a többi közkedvelt Resident Evil cím néhány funkcióját, és továbbfejlesztette őket a legjobb túlélési horrorélmény érdekében! Az ellenségek bővelkednek mind a kastélyban, mind az ősi falakon kívül, és szerencsére nem kell üres kézzel szembesülni velük. Ethan különféle fegyverekkel mozoghat, a pisztolyoktól a puskákig, sőt az ellenséges ellenségek ellen is - a trükk az, hogy melyiket kell magadon tartani, mivel a készlet korlátozott. A szörnyű találkozások kimenetelének és a túlélési arányának kiegyensúlyozása érdekében az elsősegély-gyógyszer és a lőszer készítésének képessége is hozzáadódott! Ami magát a játékot illeti, ha megvásárolja a Resident Evil Village Steam kulcsot, készüljön fel rengeteg rejtvényre, amelyeket meg kell oldania, miközben természetfeletti szörnyűségek üldözik!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 37 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Resident Evil 8 Village (Deluxe Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: