Betöltés...

The Sims 4: Get to Work (EU) (DLC) (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 12.963 Ft



A JÁTÉKRÓL

A The Sims 4: Get to Work kiegészítővel te irányítod a munkahelyet. Irányítsd aktívan a Sim-jeidet, miközben a munkahelyen dolgoznak, és határozd meg, hogy a nagy előléptetés felé tartanak-e, vagy munkahelyi veszedelemmé válnak. Ugorj a segítségére, és ments meg számtalan életet orvosként, kínozd a szomszédaidat huncut találmányokkal tudósként, vagy nyomozz a tetthelyeken, és oldd meg a nagy ügyeket nyomozóként. Ha inkább a saját főnököd szeretnél lenni, akár saját kiskereskedelmi üzleteket is létrehozhatsz, testre szabhatsz és irányíthatsz, és Simoleonaire lehetsz! Te döntöd el, hogy a Sim-jeid hogyan dolgozzanak.



Legyél orvos, nyomozó vagy tudós!

Irányítsd Sim-jeidet teljesen új karrier helyszíneken. Használd analitikus lángelmédet, hogy tudósként őrült találmányokat hozz létre; nézd meg, milyen titkokat fedezel fel, miközben nyomozóként bűnügyi helyszíneken nyomozol; vagy kezelj betegeket, segíts babáknak világra jönni, és végezz sürgősségi műtéteket orvosként.



Hozz létre egyedi kiskereskedelmi üzleteket

Te irányítod a vállalkozásodat! Hozz létre bármilyen típusú kiskereskedelmi vállalkozást, amelyre csak vágysz, beleértve pékségeket, ruhaboltokat, művészeti galériákat, könyvesboltokat és még sok mást. Testre szabhatod üzleted minden aspektusát az Építkezési móddal, és nézd, ahogy a Simoleonok csak úgy gyűlnek! Válaszd ki, milyen árucikkeket szeretnél eladni, irányítsd az alkalmazottaidat, ahogy jónak látod, és csevegj a vásárlókkal, hogy lezárhasd az üzletet.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 14 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Sims 4: Get to Work (EU) (DLC) (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: