Betöltés...

Cities: Skylines - Mayor's Edition (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 56.214 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Cities: Skylines - Mayor's Edition tartalma:

- Season Pass

- Snowfall kiegészítő

- Natural Disasters kiegészítő

- Mass Transit kiegészítő

- High Tech Buildings Content Creator csomag

- Art Deco Content Creator csomag

- Relaxation Station rádiállomás

- Rock City Radio rádiállomás

- Season pass 2

- Green Cities kiegészítő

- European Suburbia Content Creator csomag

- Parklife kiegészítő

- Country Road Radio rádiállomás

- All That Jazz csomag

- Industries kiegészítő

- Synthetic Dawn Radio rádiállomás





A Cities: Skylines a klasszikus városszimulátor műfaj egy modern megközelítése. A játék új játékelemeket vezet be, hogy életre keltse egy valódi város létrehozásának és fenntartásának izgalmát és nehézségeit, miközben kibővíti a városépítés néhány jól ismert aspektusát is. A városépítésnek csak a képzeleted szabhat határt, szóval vedd a kezedbe az irányítást, és építsd meg álmaid városát!



Egy többrétegű, kihívást jelentő szimulátor

Könnyű beletanulni városokat felépíteni a semmiből, de ezt a művészetet nehéz elsajátítani. A városod polgármestereként olyan alapvető követelmények egyensúlyozásával kell majd megbirkóznod, mint az oktatás, a víz, az áram, a rendvédelem, a tűzoltás, az egészségügy és még sok más, valamint a városod valós gazdasági rendszerével is foglalkoznod kell. A városod polgárai rugalmasan, határozottan és valósághűen reagálnak a játékmenet számos eseményére.



Részletes forgalom szimulálás

A Colossal Order a Cities in Motion sorozat fejlesztésében szerzett széleskörű tapasztalatait maximálisan hasznosítja, hogy egy teljes körűen és alaposan kidolgozott forgalom szimulálást biztosítson a játékosoknak.



Kerületek és politikai intézkedések

Légy több, mint egy szimpla városházi tisztviselő. Ha városod egyes részeiből kerületeket alakítasz ki, az olyan politikai intézkedések alkalmazását eredményezheti, amelyek révén a saját városod polgármesterévé válhatsz.



Hasznosítsd a váltakozó nappal és éjjel ciklust

A város változik a napszakok folyamán, és ez hatással van az állampolgárok időbeosztására. Éjszaka láthatóan lassabb a forgalom, és egyes zónás területek nem működnek teljes hatékonysággal. A Cities: Skylines-ban a változó nappal és éjjel ciklus különböző aspektusainak irányítása a te kezedbe kerül.



Széles körű modding támogatás

Építs vagy javíts meglévő térképeket és struktúrákat. Ezután importálhatod az alkotásaidat a játékba, megoszthatod őket, valamint letöltheted más városépítők alkotásait is a Steam Workshop használatával.







Snowfall

A Snowfall játékban a játékosok városait hó borítja, illetve a játék új időjárási rendszerének köszönhetően az esőben csillognak, miközben a polgármesteri tudásukat próbára teszik a város vezetésének új kihívásai, amikor a hőmérséklet csökken. A hókotrók megtisztítják az utcákat, a fűtési rendszerek házról házra járnak majd, és az új villamosok egy továbbfejlesztett tömegközlekedési felületen szállítják a polgárokat a városban. Minden ezek a funkciók mindegyike a játékosok figyelmét leköti majd - miközben városaik új időjárási látványvilággal csillognak a hóban.



Natural Disasters

A Natural Disasters a katasztrófák katalógusát kínálja, hogy mindenhol kihívás elé állítsa a polgármester-játékosokat, beleértve a korai figyelmeztető rendszerekkel és vészhelyzeti útvonalakkal való tervezést, a pusztító és megsemmisítő katasztrófahatásokat, valamint a lakosság gondozását, miközben az újjáépítésért küzdenek. A bővítmény frissíti a Cities: Skylines egy új forgatókönyvszerkesztővel és játékmóddal, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy végre a saját feltételeik szerint nyerjenek - vagy veszítsenek - a játékban.



Mass Transit

A Mass Transit számos új rendszert hoz a játékba, hogy a polgárok gyorsan és stílusosan közlekedhessenek városaikban. Az ingázók mostantól vízen, magas hegycsúcsokon, sőt, még az égen keresztül is közlekedhetnek a kompoknak, egysínű vasutaknak, drótkötélpályáknak és léghajóknak köszönhetően. Az új közlekedési szolgáltató épületek, a tömegközlekedési csomópontok, ahol a vonalak utasokat cserélhetnek, az új forgatókönyvek, új tereptárgyak és új úttípusok mellett a várostervezőknek most minden eddiginél több lehetőségük van arra, hogy egyedi stílust és személyiséget adjanak növekvő városaiknak.



Green Cities

Cities: Skylines - Green Cities új lehetőségeket kínál a játékosoknak a környezetbarát városok építésére. A bővítmény 350 új eszközzel egészíti ki az alapjátékot, új vizuális lehetőségek hatalmas választékával, környezetbarát épületekkel, bioboltokkal, elektromos járművekkel és új szolgáltatásokkal, amelyek célja, hogy a környezetszennyezés a múlté legyen. A játékosok változatosabb városokat hozhatnak létre, vagy a városi lakosság növekedésével teljesen zöldre válhatnak. Az új játékbeli szolgáltatások és épületek a zaj- és környezetszennyezés felülvizsgálatával együtt érkeznek, így a Chirper számára végre biztonságosabbá válik az égbolt.



Industries

A Cities: Skylines egyik legmélyrehatóbb bővítésében, az ipar a játék nagyobb és jelentősebb részévé válik ezzel a bővítéssel. A játékosok testre szabhatják ipari területeiket a négy különböző nyersanyagtípus ellátási láncával és egyedi gyárakkal. A jól menedzselt ipari területek szintet lépnek és hatékonyabbá válnak. A termelési láncok mellett egy új városi szolgáltatás is segíti a posta kezelését, a teherszállító repülőtér pedig megkönnyíti a gyári áruk importját és exportját. Öt új térkép, új irányelvek, új városi szolgáltatások, új épületek (köztük nyersanyag-kitermelők, gyártók, raktárak és egyedi gyárak) és még sok más.



Parklife

Cities: Skylines - Parklife egy játékos új bővítmény, amely új vidámparkokkal, természetvédelmi területekkel, városi parkokkal és állatkertekkel teszi élettel telibbé városodat. Adj új életet üres telkeidnek egyedi parkokkal és kertekkel. A hullámvasúttól és kempingtől kezdve a virágágyásokon, szökőkutakon és flamingókon át a Parklife új játéklehetőségeket kínál, egy új parkterület-eszközzel és a parkjaid ingatlanértékét növelő szintlépési funkciókkal, valamint öt új térképpel és rengeteg új eszközzel.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 32 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Cities: Skylines - Mayor's Edition (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: