Betöltés...

Pokemon Sword (EU) (Digitális kulcs - Nintendo Switch)

Ár: 44.970 Ft



A JÁTÉKRÓL Készülj fel a Pokémon Sword-al a Pokémon kalandok következő generációjára!



A Pokémon-ok új generációja érkezik a Nintendo Switch konzolokra

Kezdd a kalandot Pokémon-edzőként, válassz egyet a három új partner-Pokémon közül: Grookey, Scorbunny vagy Sobble. Ezután indulj útnak az új Galar régióban, ahol kihívod a Team Yell bajkeverőit, miközben megfejted a legendás Pokémon-ok, Zacian és Zamazenta rejtélyét! Fedezd fel a Wild Area-t, egy hatalmas kiterjedésű területet, ahol a játékos szabadon irányíthatja a kamerát. Csatlakozz három másik játékossal helyben vagy online az új többjátékos kooperatív Max Raid Battles játékban, amelyben a játékosok gigantikus és szupererős Pokémon-okkal, a Dynamax Pokémon-okkal szállnak szembe.



Sok tennivaló

Bizonyos Pokémon-ok akár Gigantamax-ot is elérhetnek, hogy új külsőt és erőteljes G-Max mozdulatsorokra tehessenek szert. De bajnokként nem csak a harci képességeidet csiszolhatod: a város boltjait felkeresve magad választhatsz ruhát és új frizurát, így olyan edző lehetsz, amilyen csak szeretnél lenni. Utazásod során újonnan felfedezett Pokémon-okkal és ismerősökkel is találkozhatsz, amelyek kicsit másképp fognak kinézni az új Galarian formájukban! Pokémon-jaid szintlépésének egy másik módjához rendelhetsz hozzájuk Poké-feladatokat, amelyeket teljesíteniük kell és a szórakozás kedvéért még a Pokémon-táborban is játszhatsz a Pokémon-jaiddal!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 22 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Pokemon Sword (EU) (Digitális kulcs - Nintendo Switch)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: