Betöltés...

Post Scriptum (cut) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.274 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Post Scriptum egy második világháborús szimulációs játék, amelynek középpontjában a történelmi pontosság, a nagyszabású csaták, a nehéz tanulási görbe, valamint az összetartásra, a kommunikációra és a csapatmunkára van szükség.



Tapasztalja meg azokat az intenzív kampányokat, amelyek a Market Garden, a Plan Jaune (Fall Gelb) vagy az Overlord műveletek voltak, amelyek Hollandia farmjain, erdőin, falvain és városi területein, Belgium hegyvidékén és folyói, valamint Franciaország partjai között folytak. Akár kiugrik egy repülőgépből, akár tengeren érkezik egy leszálló hajóval, újból ellátja a barátságos meccseket, vagy egy tankot üzemeltet, számos okot talál arra, hogy visszavágjon a csatatérre a világháború körülményeinek soha nem feltárt nagyszabású ábrázolásában. multiplayer környezet.



A Post Scriptum több színházra is kiterjed majd fejezetek formájában, a „The Bloody Seventh” 1. fejezet az eredeti beállítás a Market Garden Operationben, az 1., 82. és 101. Airborne-t, a 9. Waffen SS-t és a Wehrmachtot fedi le. több mint 40 jármű, 9 térkép. A „Jaune-terv” 2. fejezet a 1940-es inváziót ismerteti, és a francia hadsereget, valamint az 1940-es Wehrmachtot tartalmazza, több tucat új járművel, 2 új térképpel, a harmadik még érkezik. A "Napok napja" című 3. fejezet, amely az 1944-es normandiai inváziót fedi le, olyan új csoportokat tartalmaz, mint a német Fallschirmjägers és az Egyesült Államok 4. gyalogsága, mindegyik új járművekkel és néhány új fegyverrel, valamint 2 új térképpel és egy később érkező harmadikkal. , amely kiegészíti a már amúgy is nagy térképválasztékot. Ebben az új fejezetben szerepel egy új játékmód "Invasion"





Frakciók

Harcolj a történelmileg újjáépített második világháborús mezőkön, akár 80 játékossal, és választhat a brit 1. légideszanthadosztály, a brit XXX hadtest, az amerikai 101. és 82. légideszanthadosztály, a 4. gyalogság, a francia hadsereg vagy a német hadsereg több ága, például a Wehrmacht, a Waffen között. SS vagy Fallschirmjägers.

_



Csapatmunka

A Post Scriptumban a csapatmunka a legfontosabb a győzelem eléréséhez. Iratkozzon be parancsnokként, és rendeljen fegyverfutást vagy tüzérséget, hogy támogassa csapatát, játsszon a sok gyalogos szerep egyikeként, csatlakozzon egy logisztikai részleghez, és erődítéssel és elhelyezéssel erõsítse meg a harctéret, és utánpótolja a frontvonalat, vagy legyen a páncélozott legénység és a legénység egyik tagja. egy tank. Kommunikáljon a játékon belüli VoIP szolgáltatásunkkal az osztagával, vagy használja a helyi közelség elhalványulását a közelben lévő játékosokkal való beszélgetéshez, hogy elősegítse a csata folyását.

_



Páncélos harc

A páncélozott járművek óriási szerepet játszottak a második világháborúban, és pusztító jellegük miatt féltek tőlük. Csatlakozzon egy harckocsi-részleghez 3 másik játékossal és a legénység több, pontosan modellezett acélállatával, mint sofőr, lövész vagy parancsnok. Minden jármű reális értékeket tartalmaz, például a torony sebességét, a páncél vastagságát és a körök típusát. Számítsa ki az ellenséges jármű hatótávolságát, és lője le annak belső elemeit, hogy azokat letiltsa vagy megsemmisítse.

_



Taktikai, magával ragadó és hiteles

Az elmélyülés a Post Scriptum egyik alapvető eleme. Tapasztalja meg a beérkező Stuka sziréna vagy a messziről tüzér ágyúk eredeti reprodukcióját. A beérkező nehéz körbehúzó hang átvágja a levegőt melletted. Golyók és repeszek repedései. Bármilyen kaliberű, bármilyen karosszéria- és acélkár, a hangzáskép és a vizuális kép a legapróbb részletekig átgondolták, hogy teljes mértékben elmerüljön a csatatéren.

FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA

A fejlesztők így írják le a tartalmat:



E játék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára, vagy munkahelyi megtekintéshez: Gyakori erőszak vagy vér, Általános felnőtt tartalom

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 20 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Post Scriptum (cut) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: