Betöltés...

World of Ardania Bundle (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.471 Ft





A JÁTÉKRÓL



7 elemet tartalmaz: Defenders of Ardania, Impire, Majesty 2 Collection, Majesty Gold HD, Warlock - Master of the Arcane, Warlock 2 E -book: The Great Mage Game, Warlock 2: The Exiled

Az

Ardania védelmezői Az Ardania védelmezői (DoA) egy új generációs toronyvédelmi játék, amely a Fenség gazdag fantáziavilágában játszódik, de csavarral. Az addiktív magmechanikán kívül a tornyok elhelyezése az ellenséges egységek előrehaladásának megakadályozására, a DoA lehetővé teszi a játékosoknak, hogy átvegyék az ellenséges bázis meghódítására törekvő támadók szerepét. A DoA innovatív új játékkoncepciói könnyű RTS elemeket tartalmaznak, amelyek a népszerű műfajt a következő szintre emelik.

Impire

Mélyen Ardánia alvilágában a leggonoszabb természet fenyegetése növekszik és megsokszorozódik a felülmúlhatatlan étvágygal. A Feneketlen gödör mélyéről idézett (egykor) hatalmas Báal-Abaddon leszakadt a koponyatrónjáról, és börtönbe zárták egy kevésbé testes termetű földi testben (ő Imp, rendben?), Hogy szolgálja a senkit. -túlságosan hozzáértő varázsló, Oscar van Fairweather. De sajnos Fairweather számára az elátkozottak szerencséje Báal oldalán áll, és hamarosan kiszabadul, hogy felépítse saját sötét és fenséges ... Impire -jét.

A Majesty 2 Gyűjtemény

A Majesty 2 összes tartalmát tartalmazza: Majesty 2, Kingmaker bővítés, Ardania csatái, Monster Kingdom terjeszkedés

A Fenség világában Ön a Királyság uralkodója. A szabály azonban nem abszolút, mivel önálló és makacs témákkal szembesül. Nagyon sok rábeszélésre lesz szükségük, mielőtt megvalósítják kívánságait ...

Majesty Gold HD

A Majesty Gold nagyfelbontású kiadása tartalmazza a főjátékot, az északi bővítőcsomagot, valamint 2 új küldetést, valamint számos egyéb grafikai és játékmenet -frissítést. A Fenség egy valós idejű stratégiai játék, közvetett irányítással-hőseinek saját akarata van! A szabály nem abszolút, mivel önálló, makacs - és mohó alanyokkal szembesül. Nagyon sok rábeszélésre lesz szükségük (ok, arany), mielőtt megvalósítják a kívánságait ...

Warlock - Az Arcane mestere

A kaotikus felfordulás idején a játékos nagy mágus, a végső hatalomért versengő hadvezér szerepét tölti be. Az Ön feladata egy birodalom felépítése, határainak bővítése, új varázslatok kutatása és ellenségei meghódítása. Légy a végső Warlock és uralkodj egész Ardania felett!

Magába foglalja:



Warlock: Az Arcane mestere - Armageddon

Az ősi prófécia valóra vált. A végidők közel vannak. A világok közötti határok leomlottak, és a Dremer belépett Ardániába. A Nagy Mágusok az egyetlenek, akik képesek megvédeni a földet, és most minden korábbinál nagyobb szükségük van egy vezetőre, aki elég nagy erőt tud összegyűjteni ahhoz, hogy egyszer és mindenkorra legyőzze Dremert. Te leszel az?

Warlock: Master of the Arcane: Return of the manók

Az Arethi lovagi rend elfek visszatérnek Ardániába. Nem azért akarnak szolgálni, mint a múltban, hanem győzni. Ők hozzák magukkal az Igazi Tudást, és szándékukban áll megosztani annak fényét mindenkivel, aki akarva vagy más módon elfogadja azt.

Warlock: Master of the Arcane - Master of Artifacts

A műtárgyak készítésének ősi és szinte elfeledett művészete visszatér Ardániába. Most minden nagy mágus létrehozhat erőteljes tárgyakat, amelyek varázslatokkal, képességekkel vagy akár az istenek erejével vannak átitatva!

Warlock: Master of the Arcane - A kígyó hatalma

Játssz vadonatúj mágusként, Malixalxochi -ként, a Koatl néven ismert, hatalmas hüllőharcosok varázslókirálynőjeként. Kegyetlenségéről és vadságáról híres, félelmetes ellensége bárkinek Ardániában, aki mer ellene állni.

Az új Mage két új juttatást hoz a csatatérre: Lord of Koatls és Koatl Training. Faja uraként ádáz hüllőket, Spears -t, Vadászokat, Warlockokat és természetesen a hatalmas Giant Turtle -t bérelhet. Ezután utasítsa bármelyik egységét Koatl edzéssel, hogy fokozott védelmet nyújtson a közelharci támadások ellen. Törje össze ellenségeit a kígyó erejével!

Warlock: Az Arcane mestere: Erőteljes urak

Két hatalmas úrral ismerkedhet meg: a High Blademasterrel és az Imp Adviserrel. A két nagyúr megjelenik a Nagy Mágus fővárosa közelében, aki a játék elején kiválasztja a „Blades Master” és a „Demonic Adviser” frakció juttatásait.



Warlock 2: A nagy mágus játék!

Játszottad a játékot - most olvasd el a könyvet! Ez az első regény, amely a gazdag Warlock univerzumban játszódik, és amelyet John Helfers elismert fantasy- és sci-fi-szerző írt, a Nagy Mágus Miralbus „kalap” -kártyájának és valószínűtlen társának, Nicolas Frostnak a történetét meséli el.

Warlock 2: A száműzött

A világok összetörtek, és száműzetésbe kerültek az egyik ilyen szilánkra. Eljött az idő, hogy visszatérjünk Ardániába, és bosszút álljunk azokon, akik kiűztek. Csata a más száműzöttek, ellenséges mágusok és félelmetes lények által lakott törött birodalmakon keresztül. Miután visszatért Ardániába, a legnagyobb fenyegetéssel kell szembenéznie: a United One -val és négy vikáriusával. Győzd le mindazokat, akik ellenállnak neked, szerezd vissza otthonodat és állj bosszút.

A Warlock 2 egy körökre épülő stratégiai játék a fantasy warfare-ről. Versenyezzen a nagy mágusokkal, vezessen hatalmas seregeket heves csatákba, fegyvereként használja az ősi mágiát és hitet.

Tapasztalja meg a kihívást egy- vagy többjátékos módban. Játssz az új "The Exiled" módban, vagy élvezd a játékot Sandbox módban.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 32 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "World of Ardania Bundle (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: