Betöltés...

Stray (EU) (Digitális kulcs - Xbox One/Xbox Series X/S/Windows 10)

Ár: 21.198 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Stray egy külső nézetes macskás kalandjáték, amely egy hanyatló kiberváros részletesen megalkotott, neonfényben úszó sikátoraiban, és annak a sötét, züllött, alvilágának területein játszódik. Tapasztald meg a világot egy kóbormacska szemein keresztül, és lépj interakcióba a környezettel különféle játékos módokon. A Stray-t a BlueTwelve Studio fejlesztette, egy dél-franciaországi kis csapat, amely főként macskákból és egy maréknyi emberből áll.



Válj ízig-vérig macskává

Egy kóbor macskának elveszve, sérülten és egyedül kell kibogoznia egy ősi rejtélyt, hogy kijusson egy rég elfeledett városból. A kaland során legyél fürge, ostoba és néha a lehető legidegesítőbb ennek az idegen világnak a furcsa lakóival… ahogyan egy vérbeli macska tenné.



Fedezd fel a kibervárost

Járd be a környéket fent és lent egyaránt, védekezz a váratlan fenyegetésekkel szemben, és deríts fényt ennek a barátságtalan helynek a rejtélyeire, amelyet csak lelketlen robotok és veszélyes lények laknak.



Barátkozz össze egy drónnal

Útja során a macska összebarátkozik egy kis repülő drónnal, amelyet csak B-12 néven ismernek. Az újdonsült társának segítségével a különös duó megpróbált kiutat találni a városból.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 23 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Stray (EU) (Digitális kulcs - Xbox One/Xbox Series X/S/Windows 10)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: