Betöltés...

Talisman: Digital Edition - 40th Anniversary Collection (Digitális kulcs - PC)

Ár: 15.177 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Talisman: Digital Edition - 40th Anniversary Collection tartalma:

- Talisman: Digital Edition alapjáték

- The Reaper bővítmény

- The Frostmarch bővítmény

- The Dungeon bővítmény

- The Highland bővítmény

- The Sacred Pool bővítmény

- The City bővítmény

- The Nether Realm bővítmény

- The Blood Moon bővítmény

- The Dragon bővítmény

- The Firelands bővítmény

- The Harbringer bővítmény

- The Woodland bővítmény

- The Cataclysm bővítmény

- The Exorcist Karakter csomag

- The Courtesan Karakter csomag

- The Devil's minion Karakter csomag

- The Genie Karakter csomag

- The Gambler Karakter csomag

- The Black witch Karakter csomag

- The Apprentice Mage Karakter csomag

- The Shape Shifter Karakter csomag

- The Shaman Karakter csomag

- The Illusionist Karakter csomag

- The Jester Karakter csomag

- The Goblin shaman Karakter csomag





Üdvözöljük a Talisman világában. Egy föld tele veszélyes küldetésekkel, ellenségekkel és kihívásokkal. De vele együtt egy olyan kalanddal, amit soha nem fogsz elfelejteni. Válassz a karakterek sorából, akik egyedi erősségekkel, gyengeségekkel és különleges képességekkel rendelkeznek. Válogasd meg gondosan a kalandorodat, mivel az ő képességeik lehetnek a kulcs ahhoz, hogy megszerezd a hatalmas Crown of Command-ot a kezedbe. A varázslatos ereklye, amely minden rivális elpusztítására képes, a Crown of Command hatalmával viselőjét a királyság igazi uralkodójává teheti.



Bátorság és türelem a kulcs

Az odavezető kalandod nem lesz könnyű. Bátorságra, türelemre és néhány jó kockadobásra lesz szükséged, hogy túléld a veszélyeket, amelyekkel szembe kell nézned. Halálos szörnyek, trükkös csapdák és mágikus katasztrófák próbálnak majd minden lépésnél megállítani! Talisman: Digital Edition a klasszikus fantasy kalandjáték, a Talisman digitális változata. A 4. felülvizsgált kiadás szabályait használva válassz 16 karakter közül, és indulj veszélyes útra, hogy elsőként szerezd meg a parancsnoki koronát.



Többjátékos mód akár 6 játékos számára

Fogj össze akár 5 barátot online vagy helyben, és vágjatok bele egy Talisman-kalandba! Az online játékok elmenthetők és szükség esetén később is folytathatók, így nem kell aggódnod az időkorlátok miatt! Vagy ha szeretnél az ellenfeleid szemébe nézni, miközben halálos harcot vívsz velük, a Talisman: Digital Edition játékmódban is játszható.



Igazodás

Jónak, semlegesnek vagy gonosznak látod magad? Attól függően, hogy melyik karaktert választod, előre beállított beállítottsággal rendelkezik, ami megváltoztathatja, hogyan fogsz a terekkel interakcióba lépni. Az igazodás azonban a játék során megváltoztatható, ha bizonyos kártyákkal vagy terekkel találkozol.



Adventure Cards

A Talismanban való kalandozás során bármi megtörténhet... A legtöbb játéktábla mezőn egy vagy több kalandkártyát kell húznod. Ezek a kártyák felfedhetnek egy eseményt, követőt, ellenséget, helyet, idegent vagy tárgyakat, amelyek között lehetnek erős fegyverek vagy mágikus ereklyék. A kalandkártyák döntő fontosságúak a karaktered készletének bővítésében és az erősebbé válásban.



Szintlépés

Mielőtt elindulsz, hogy megszerezd a Crown of Command-ot, meg kell győződnöd arról, hogy elég erős vagy! Az előtted álló kihívás nem könnyű, a Inner Region tele van veszélyekkel és magas Erővel és Ügyességgel rendelkező lényekkel. A karaktered Erő, Craft, Élet, Sors és Arany szintre emelése nem túl nehéz, de ugyanolyan gyorsan el is veszítheted..... Erőforrásokat a trófeák megszerzésével, a játéktábla bizonyos helykártyáinak vagy mezőinek felkeresésével, illetve a talált tárgyak révén szerezhetsz. Ha elég erős vagy, itt az ideje, hogy felmássz a meredek lépcsőkön a Crown of Command-hoz, ahol mindent meghódíthatsz és uralkodhatsz a királyságodon.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 30 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Talisman: Digital Edition - 40th Anniversary Collection (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: