Betöltés...

Football Manager 2020 (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 13.329 Ft



A JÁTÉKRÓLFuttasd a futballklubod, az utad. A Football Manager 2020-ban minden döntés új funkciókkal és csiszolt játékmechanikumokkal számol, amelyek minden eddiginél jobban jutalmazzák a tervezést és az előrehaladást, felhatalmazva a menedzsereket mind klubjának, mind saját egyedi identitásának fejlesztésére és finomítására.



Sétálj le az alagútból egy élő, lélegző futball-világ felé, veled a szívében. Körülbelül a véleményed számít!



Ez egy olyan világ, amely jutalmazza a tervezést és a tudást, de más játékokkal ellentétben nincs előre meghatározott vég vagy szkript, amelyet követni kell - csak végtelen lehetőségek és lehetőségek. Minden klubnak van egy elmondható története, és rajtad múlik, hogy elkészíti.



Azt mondják, hogy a futball az álmok játék. Nos, a vezetők az álmodozók különleges fajtája.



Nem látnak problémákat, csak lehetőségeket: esélyt, hogy bebizonyítsák magukat a világ legjobbjaival szemben, új focista filozófiát fejlesszenek ki és ösztönözhessenek, tehetségeket támogassanak a rangokon keresztül, a klubot nagyobb magasságokba emeljék és véget vessenek ezüst.



Hogy jutsz el a csúcsra, rajtad múlik ... a döntéseid és azok következményei a saját tulajdonában lesznek ...



Helyezze magát a világ 50 legnagyobb futball-országába

Vigyázzon a siker új korszakára minden szinten 2500 klubban

Jelentkezzen a legjobbakra, és formálja a jövőt - több mint 500 000 valódi játékos és személyzet felderítő

Készítse el taktikai vízióját, és élvezze azt az edzési pályán

Rúgjon minden labdát a mai legmerülõbb és legokosabb mérkőzésmotorunkkal

FEJLESZTÉSI KÖZPONT



Teljes mértékben irányítsa az ifjúsági csapat műveleteit egy új, mindenre kiterjedő központban. Táplálja a fiatal csillagokat attól a pillanattól kezdve, amikor megérkeznek a klubodba, és az ifjúsági rangokon keresztül, amíg készen állnak az első csapat fellépésére.





CLUB Látás



Fejlesszen ki kultúrát, működjön együtt az igazgatótanáccsal a folyamatban lévő célok elérése érdekében, és jelöljön meg egy tanfolyamot a klub számára az elkövetkező évszakokban történő fejlődéshez. A klub látása messze túlmutat az ülésteremben; befolyásolva az átadásokat, a játékstílust és a verseny elvárásait, amikor arra törekszel, hogy erősítse klubod identitását és megfeleljen a többéves mérföldköveknek.





JÁTÉK IDŐPÁLYA



Teljesen új módszer a játékosok helyzetének meghatározására az Ön csapatában. Építsd be a jelenlegi és a jövőbeli játékidőt a szerződés teljes időtartama alatt, meghatározva egyértelmű utat a Fringe Playertől a Star Playerig, és mindent, ami a közöttük van.





HÁTTEREM SZABÁLYAI



Az új szerepek, tanácsok és interakciók révén a munkatársak sokkal aktívabbak és fontosabbak, mint valaha. A több területen folytatott fokozott együttműködés közelebb hozza a játékot a valós életben működő hátsó csapat felépítéséhez.

GRAFIKAI JAVÍTÁSOK



Az átalakított játékos- és menedzser-modellek, továbbfejlesztett világítás és átalakított hangmagasság-vizuális elemek együttesen a legrealisztikusabb és legszebb mérkőzés élményt nyújtják.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 22 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Football Manager 2020 (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: