Betöltés...

Metro 2033 + Risen + Sacred Citadel Bundle (Digitális kulcs - PC)

Ár: 19.144 Ft





A JÁTÉKRÓL



Magába foglalja:



2033 -as metró

Feltámadt

Szent Fellegvár



2033 -as metró:

A posztapokaliptikus Moszkva összetört metrójában játszódó Metro 2033 az intenzív földalatti túlélés története, ahol az emberiség sorsa a kezében nyugszik.

2013 -ban a világot egy apokaliptikus esemény pusztította el, amely szinte az egész emberiséget megsemmisítette, és a földfelszínt mérgező pusztasággá változtatta. Egy maroknyi túlélő a moszkvai underground mélyébe menekült, és az emberi civilizáció új sötét korba lépett.

Az év 2033. Egy egész generáció született és nőtt fel a föld alatt, és az ostromlott metróállomások-városok a túlélésért küzdenek egymással, és a mutáns borzalmak, amelyek odakint várnak.

Te Artyom vagy, a tűz előtti utolsó napokban születtél, de a föld alatt nevelkedtél. Miután soha nem merészkedett túl a metróállomás-város határain, egy sorsdöntő esemény kétségbeesett küldetést vált ki a metrórendszer szívébe, hogy figyelmeztesse az emberiség maradványait a szörnyű közelgő fenyegetésre. Utazása a metró alatt elfelejtett katakombákról a fenti puszta pusztaságokra vezet, ahol tettei meghatározzák az emberiség sorsát.

Feltámadt:

A Faranga -szigetnek szüksége van egy új hősre, te!

Merüljön el egy apró, nyers és hangulatos fantáziavilágban, amelyben minden cselekedetnek következménye van. A feltámadt epikus világban, tele titokzatos földrengésekkel, félelmetes szörnyekkel és elképzelhetetlen kincsekkel, kovácsolja meg útját karddal, tanulja meg a személyzet harcának művészetét, vagy váljon erőteljes mágussá.

Szent Fellegvár:

Élesítse a fejszéjét, fűzze meg íját, főzze meg a bájitalt! Ancariának szüksége van olyan hősökre, mint te. Ragadd meg barátaidat, hogy csatlakozzanak az ellenálláshoz!

Ancaria egykori békés országa súlyos veszélyben van. A gonosz Ashen birodalom rabszolgává tette lakosságát, és az orkhoz hasonló Grimmoc segítségével kiirtja a szeráfokat, akik megesküdtek, hogy megvédik. Ahhoz, hogy legyőzze a birodalmat, harcosnak kell bizonyítania magát félelmetes hegyek lovaglásával, földrengető készségek megszerzésével, valamint hatalmas fegyverek és értékes kincsek kifosztásával. Fogd meg barátaidat és csatlakozz az ellenálláshoz!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 36 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Metro 2033 + Risen + Sacred Citadel Bundle (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: