Betöltés...

Accidents will Happen - Dangerous Driving Crash Mode Bundle (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 25.408 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Accidents will Happen: Dangerous Driving Crash Mode Bundle tartalma:

- Dangerous Driving teljes játék

- Danger Zone teljes játék

- Danger Zone 2 teljes játék





A műfajt meghatározó Burnout-sorozat mögött álló kreatív tehetségtől a Dangerous Driving visszahozza az agressziót az autóversenyzés műfajába, felidézve a múlt szellemét és új helyre emelve azt.



Játékmenet

A Dangerous Driving egy játék az igazi vezetésről. Olyan vezetésről, amit akkor akarsz csinálni, amikor senki más nem figyel. Az a fajta vezetés, amit szívesen csinálnál, ha mindenki más eltűnne az útból! Ez a játék lehetőséget ad arra, hogy kiéld ezt a fantáziádat. Mindennapi autókkal, nagy sebességgel, a forgalomban kanyarogva, és a többi autót lecsapva az útról. Ez a játék a sebességről, a vezetési ügyességről és a gyönyörű powerslide-okról szól az epikus kanyarokban. A teljes agresszióról, az azonnali megtorlásról és az édes, édes bosszúról is szól.



Jellemzők:

- Csak egyféleképpen lehet vezetni - Veszélyesen

- Minél veszélyesebben vezetsz, annál gyorsabbanan haladhatsz

- Csak egyféleképpen lehet nyerni, pusztíts el mindent, ami megpróbál közéd és a célba érkezés közé állni







Danger Zone

A Danger Zone egy új 3D-s járműromboló játék a független brit fejlesztő és a műfaj veteránjainak számító Three Fields Entertainmentt-ől. A koncepció egyszerű : a legnagyobb autóbaleset létrehozásával készpénzért szerezhetsz.



Üdvözlünk a Danger Zone-ban

A Danger Zone egy virtuális töréstesztelő létesítmény. Bújj egy veszélyes sofőr bőrébe, és élj túl különböző kihívást jelentő töréstesztelési helyzeteket. Ha úgy érzed, hogy kiégtél a dugók és az eltömődött utak miatt, irány az autópálya a Danger Zone. Állj bosszút a csúcsforgalmon. Ez a hely a paradicsom azok számára, akik szeretik a veszélyes vezetést.



Karambolozni könnyű, de vajon az összes bónusz is meg tudod ragadni?

Az Unreal Engine által működtetett Danger Zone a valódi fizikai karambolokat robbanásveszélyes játékmenettel ötvözi. Tolass járműveket a szembejövő forgalomba, szedd le a pótkocsikat, hogy megszabadulj a hasznos rakományuktól, és használd a robbanékony "Smashbreaker"-edet, hogy mozgasd a járművedet. Minél több robbanást okozol, annál nagyobb lesz a pontszámod.







Danger Zone 2

A Danger Zone 2 a törésteszteket a tesztterületről a valódi közutakra viszi.



Játékmenet

A Danger Zone 2 egy nagy sebességű vezetési játék, amelyben a sebesség, a forgalom és a balesetek a főszereplők, a Danger Zone 2 az USA autópályáin, az Egyesült Királyság autópályáin és Spanyolország autópályáin enged szabadjára. A Danger Zone 2 a fejlett valós világbeli fizikát és az Unreal Engine erejét használva lehetővé teszi számodra, hogy pénzért ütközhess és versenyezhess, hogy a legnagyobb káoszt okozhasd az utakon.



Jellemzők:

- 8 járművet vezethetsz és törhetsz össze

- Online ranglisták követik a barátaidat és a globális versenyt

- Teljesítsd a feladatokat, hogy bónuszpénzt szerezz minden pályán

- Vezess nagy sebességgel a mindennapi forgalomtól zsúfolt utakon

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 16 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Accidents will Happen - Dangerous Driving Crash Mode Bundle (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: