Betöltés...

BONEWORKS (Digitális kulcs - PC)

Ár: 15.047 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Boneworks Egy narratív VR akció-kaland, amely fejlett kísérleti fizikai mechanikát használ. Navigálj dinamikusan a környezetekben, vegyél részt fizika nehéz harcokban, és közelítsd meg kreatívan a rejtvényeket a fizika segítségével.



Fejlett fizika

A teljes egészében következetes univerzális szabályokra tervezett fejlett fizikamechanika arra ösztönzi a játékosokat, hogy magabiztosan és kreatívan lépjenek kapcsolatba a virtuális világgal, ahogyan csak akarnak.



Harc

A játék univerzumának fizikai szabályait követve bármilyen módon megközelítheted a harcot. Közelharci fegyverek, lőfegyverek, fizikai csapdák, környezetek, mind-mind segítségedre lehetnek az ellenséges entitásokkal folytatott harcokban.



Fegyverek, sok fegyver

A Boneworks a játékosok rendelkezésére bocsátja a fizika alapú fegyverek sokaságát; pisztolyok, kardok, fejszék, bunkósbotok, lándzsák, kalapácsok, kísérleti energiafegyverek, értelmetlen rejtélyes eszközök és anomális fizikai fegyverek.



Történet

Játszd végig a játék rejtélyes narratíváját, és fedezd fel a Monogon Industries mesterséges intelligenciával működő operációs rendszerének; a Myth OS-nek a mély belső működését.



Karakterek

Az alapoktól kezdve felépített, pontos, teljes IK testrendszerek valósághűnek tűnő testjelenlétet biztosítanak, és a játéktérben való fizikai interakcióval maximális szintű elmélyülést tesznek lehetővé.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 11 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "BONEWORKS (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: