Betöltés...

Might & Magic: Clash of Heroes - Definitive Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.599 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Might & Magic: Clash of of Heroes – Definitive Edition tartalma:

- Might & Magic: Clash of Heroes alapjáték

- I Am the Boss kiegészítő





Az eredetileg a Capybara Games által fejlesztett Might & Magic: Clash of Heroes kap egy Definitive Edition kiadást, amely tartalmazza a játék kiegészítőjét, frissített karakterportrékat, számos a játékélményt javító javítást, és egy kibővített, teljesen átdolgozott és kiegyenlített többjátékos módot.



A Might & Magic: Clash of Heroes a rejtvények, a stratégia és a szerepjáték egyedülálló keveréke: tervezd meg előre minden lépésedet és kombináld a támadásaidat, hogy legyőzd ellenségeidet a puzzle-összeillesztős játékok által ihletett csatajelenetekben, fejleszd hőseidet és teremtményeidet, hogy egyre pusztítóbb támadásokat zúdíthass ellenfeleidre, és hagyd, hogy a benned rejlő stratégiai gondolkodó győzelemre vezesse csapataidat.



Történet

A Might & Magic: Clash of Heroes of Might & Magic V saga előtt 40 évvel játszódik, és öt hős történetét meséli el, akik Ashan öt különböző régiójában élnek. Mindegyiküknek a saját veszélyes útját kell bejárniuk, hogy megerősödjenek, felgöngyölítsenek egy démoni összeesküvést, és végül megmentsék világukat a pusztulástól.



Sajátítsd el az egyedi és dinamikus harci mechanikákat

A Clash of Heroes egyedülálló puzzle és stratégiai játékmenete próbára teszi majd a taktikai képességeidet a több mint 20 órás történet során, illetve online és offline PvP-ben más játékosok ellen is. Alkalmazd a tökéletes stratégiát és engedd, hogy a benned rejlő vezető győzelemre vezesse csapataidat! Légy kreatív, találd meg az egységek, ereklyék és varázslatok tökéletes kombinációját. Rakj össze őrült kombókat, és törd át az ellenséges vonalakat. Minden további kombó kulcsfontosságú lehet! Minden csata után XP-t fogsz szerezni, amelyből fejlesztheted a hősöd és az egységeid szintjét, hogy aztán egy verhetetlen csapatot kovácsolj. Találj ereklyéket és bérelj fel zsoldosokat, hogy segítsenek neked megmenteni a világot a pusztulástól.



Csatlakozz az online és az offline többjátékos módokhoz

Egy addiktív és intenzív PvP mód! Akár 1v1, vagy 2v2, akár online vagy offline, akár botok vagy valódi játékosok ellen zajlik a csata, a legkisebb hiba is végzetes lehet. Haladj egyre feljebb a ranglétrán, és próbálj meg világelső lenni! Válaszd ki az 5 különböző frakció 15 hőse közül azt a karaktert, amelyet már elsajátítottál. Az 1v1 meccsek során gondosan válogasd össze az ereklyék, varázslatok és egységek kombinációját, hogy fokozd a csapatod erejét! A 2v2 felállásban dolgozz összhangban a csapattársaddal, hogy ti legyetek a legjobb duó! ombinálj és készítsd el a lehető legtöbb pusztító kombót, hogy legyőzd az ellenséget, és minél több győzelmet zsebelj be.



Jellemzők:

- Légy kreatív, és mindig járj egy lépéssel az ellenfeleid előtt. Minél több kombót hajtasz végre, az ellenfeled annál több kárt szenved ebben a műfaji keverékekből álló egyedi játékban!

- Vezesd a seregedet, és válaszd ki az egységek, ereklyék és varázslatok tökéletes kombinációját, és vezesd győzelemre a csapatodat!

- Erősödj azzal, hogy minden csata után XP-t szerzel, és fejleszd hősöd és tulajdonságait!

- Tedd próbára taktikai képességeidet a több mint 20 órás, egyjátékos történetmódban. Nem lesz könnyű út, de sikerrel kell járnod, és meg kell mentened a világot a pusztulástól.

- Egy nagyon addiktív és terjedelmes többjátékos mód. 1v1, 2v2, botok vagy más játékosok ellen, online vagy offline, nem számít, a célod ugyanaz marad: juss a seregeddel a ranglétra tetejére!







I Am the Boss

Állj át a Chaos oldalára, és játssz a játék 4 gonosztevőjének egyikeként a kampányon kívül bármelyik más módban! Minden karakter rendelkezik aa saját varázslatával: Azexez a Demon Portal képességet használja, Azh-Rafir a Palm Blast-el sújt le ellenfeleire, Count Carlyle a Bile Blast segítségével harcol, Ludmilla pedig a Spider Swarm varázslatot használja. A kiegészítő tartalmaz továbbá egy újonnan megalkotott, exkluzív, többjátékos bossot is, Euny the Archdruid-ot.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 25 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Might & Magic: Clash of Heroes - Definitive Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: