Betöltés...

Back 4 Blood (Ultimate Edition) (EU) (Digitális kulcs - PlayStation 5)

Ár: 12.104 Ft



A JÁTÉKRÓL

Back 4 Blood: Ultimate Edition tartalma:

- Back 4 Blood alapjáték

- Annual Pass

- Tunnels of Terror kiegészítő

- Children of the Worm kiegészítő

- River of Blood kiegészítő

- Battle Hardened kinézet 4 karakter számára

- Lobogó

- Embléma

- Spray

- Titulus





A Back 4 Blood egy izgalmas kooperatív FPS játék a kritikusok által elismert Left 4 Dead franchise alkotóitól. A Riddenek elleni háború középpontjában állsz. Ezek egykor emberek voltak, mára már testük rémisztő lényekké váltak a halálos parazita miatt, akik fel akarják falni a civilizáció maradékát. Mivel az emberiség kihalása a tét, rajtad és barátaidon múlik, hogy felvegyétek a harcot az ellenséggel, kiirtsátok a Riddeneket, és visszaszerezzétek a világot.



Kooperatív kampány

Küzdjétek át magatokat egy dinamikus, veszélyes világon egy 4 játékosnak szóló kooperatív sztori kampányban, ahol együtt kell dolgoznotok, hogy túléljétek az egyre nagyobb kihívást jelentő küldetéseket. Játssz akár 3 barátoddal online, vagy menj egyedül, és vezesd a csapatodat a csatában. Válassz a 8 testreszabható Cleaner, az egyik immunis túlélő, valamint egy sor halálos fegyver és tárgy közül. Stratégiázz a folyamatosan fejlődő ellenséggel szemben, amely a teljes elpusztításodra hajt.



Többjátékos mód

Játssz barátaiddal vagy ellenük PVP módban. Váltogass a különleges képességekkel rendelkező Cleaner és a szörnyű Ridden között. Mindkét oldal egyedi fegyverekkel, képességekkel és specialitásokkal rendelkezik.



Extrém újrajátszhatóság

Az új "rogue-lite" kártyarendszer minden egyes alkalommal más és más élményt nyújt, így te irányíthatod az egyéni paklikat, a különböző buildeket és az igényesebb harcokat. A játékvezető folyamatosan alkalmazkodik a játékosok akcióihoz, biztosítva az izgalmas harcokat, a játékmenet rendkívüli változatosságát és a Riddenek egyre keményebb seregeit - beleértve a mutálódott, akár 20 láb magas boss fajokat is.







Tunnels of Terror

A Tunnels of Terror teljesen új PvE területeket tartalmaz "Ridden Hives" néven, valamint 2 új játszható Cleaner-t, új legendás fegyvereket, 12 fegyver kinézetet, új kártyákat, 8 prémium kinézetet és a félelmetes Warped Riddeneket, amelyeket Evansburgh mélyén fedezhetsz fel. A Tunnels of Terror megjelenésével a játékosok felfedezhetik Ridden Hives-t. Ezek a labirintusszerű alagutak hihetetlen javakat ígérnek azoknak, akik bátran merészkednek a mélybe, de vigyázat - a Riddenek ellepik ezeket a járatokat és új mutáns törzsek vadásznak rátok.



Children of the Worm

A Children of the Worm egy vadonatúj kampánytörténetet tartalmaz - az 5. felvonást, valamint egy új játszható Cleanert: " Prophet" Dan, új fegyverek, új kiegészítők, új kártyák, 12 exkluzív 8 bites fegyver kinézet, 8 exkluzív Pre-Collapse karakter skin és a félelmetes új ellenség, a Children of the Worm.



River of Blood

A River of Blood a 6. felvonásból álló történetkampányt tartalmazza. Egy új, öt pályából álló küldetésben a játékosok a folyón felfelé utaznak és útközben különböző pontokon megállnak, hogy ellátmányt gyűjtsenek és új ellenségeket győzzenek le. A bővítmény bemutatja "Tala"-t, egy korábbi számkivetett kultistát, aki Cleaner-ré vált. Elkíséri őt a társa, "Jeff", egy barátságos Tallboy, akit a síp használatával idéznek meg, amely akkor spawnol valahol a térképen, ha Tala a csapatban van és Tala vagy más Cleaner-ek fütyülnek neki. Jeff végső zűrzavart okoz, amikor hívják. Tartalmaz továbbá 8 exkluzív karakter kinézetet és 12 exkluzív fegyver kinézetet, valamint új fegyvereket, kiegészítőket és kártyákat.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 28 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Back 4 Blood (Ultimate Edition) (EU) (Digitális kulcs - PlayStation 5)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: