Betöltés...

Divinity: al Sin 2 Definitive Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.872 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Divinity: Original Sin II – Definitive Edition tartalma:

- Divinity: Original Sin II alapjáték

- Digitális Art Book

- Eredeti játékzene

- Játékon belüli térkép





Állítsd össze a csapatodat, és sajátítsd el a mély, taktikus harcrendszert. Merészkedj akár négyfős csapatként - de ne feledd, csakis egyikőtöknek lesz esélye istenné válni...



Csak egy Isten lehet!

A Divine halott. A Void közeledik és a benned szunnyadó erők hamarosan felébrednek. A harc az Divinity-ért megkezdődött. Hozz bölcs döntéseket és spórold meg a bizalmadat azok számára, akik valóban kiérdemlik. Ne feledd, a sötétség mindenki szívben ott leselkedik. Sajátítsd el a mély, taktikus harcrendszert és csatlakozz akár 3 másik játékoshoz - ám sose feledd, csakis egyikőtöknek lesz esélye istenné válni!



Játékmenet

Gyűjtsd össze a csapatodat, és alakíts ki kapcsolatokat a társaiddal. Semmisítsd meg ellenfeleidet a mély, taktikus, körökre osztott harcok folyamán. Használd a környezetedet fegyverként, vedd hasznodra a magasságot, és manipuláld magukat az elemeket, hogy ezáltal bebiztosíthasd a győzelmedet.



Emelkedj istenné, akire Rivellon-nak oly nagy szüksége van!

Fedezd fel Rivellon hatalmas és rétegzett világát egyedül, vagy akár 4 játékosból álló csapatban a drop-in/drop-out kooperatív játékban. Menj bárhová, engedd szabadjára a fantáziádat, és fedezd fel a világgal való interakció végtelen lehetőségeit. Rivellon-on túl még több felfedeznivaló vár rád a vadonatúj PvP és Game Master játékmódokban.



Jellemzők:

- Válassz több mint 5 faj és 6 egyedi eredetű karakter közül, vagy alkoss sajátot!

- Játsz a két játékos osztott képernyős többjátékos módban, vagy online akár három barátoddal

- Korlátlan szabadság a felfedezéshez és kísérletezéshez, barátokkal vagy mesterséges intelligenciával rendelkező társakkal együtt

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 37 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Divinity: al Sin 2 Definitive Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: