Betöltés...

Grand Theft Auto Complete Bundle (including GTA 1 & 2) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 31.891 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL



7 elemet tartalmaz: Grand Theft Auto, Grand Theft Auto 2, Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: San Andreas, Grand Theft Auto: Vice City, Grand Theft Auto IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City

A Grand Theft Auto egy nyílt világú akció-kalandjáték, amelyet 1997 októberében adtak ki a DOS és a Microsoft Windows számára, 1997. december 14-én pedig a PlayStation számára. A játék lehetővé teszi a játékos számára, hogy olyan bűnöző szerepet töltsön be, aki szabadon kóborolhat egy nagyvárosban. Különböző küldetések vannak kitöltve, például bankrablások, merényletek és egyéb bűncselekmények.

A Grand Theft Auto III

Crime valóban fizet. A nagysikerű, rendkívül vitatott Grand Theft Auto franchise három dimenzióba költözik a Liberty City sötét és magos alvilágában. Annak szabadságával, hogy bárhová eljusson és bárkit kibocsásson, a Grand Theft Auto 3 kéznél van a bűnözés sötét, érdekes és kíméletlen világához, ha elegendő bátorsága van hozzá.

Grand Theft Auto: San Andreas

Öt évvel ezelőtt Carl Johnson megszökött a San Andreas-i Los Santos-i élet nyomása elől. Ahol a filmsztárok és a milliomosok mindent megtesznek, hogy elkerüljék a kereskedőket és a gangstereket. Most a 90-es évek eleje van. Carlnak haza kell mennie. Anyját meggyilkolták, családja szétesett és gyermekkori barátai mind katasztrófa felé tartanak. Visszatérve a szomszédságba, néhány korrupt rendőr rendőrgyilkosságra állítja. CJ kénytelen egy olyan útra kényszeríteni, amely San Andreas egész államában végigvezeti őt, hogy megmentse családját és átvegye az irányítást az utcákon.

Grand Theft Auto: Vice City

Üdvözöljük az 1980-as években. A nagy haj, a felesleges és a pasztell öltönyök évtizedétől egy ember története arról szól, hogy a Grand Theft Auto visszatérve egy ember feljutott a bűnözői halom tetejére. Az Vice City hatalmas kiterjedésű városi terjengés a strandtól a mocsarakig, a csillogástól a gettóig terjed, és ez a legváltozatosabb, legteljesebb és legélénkebb digitális város, amelyet valaha létrehoztak. Kombinálva a nemlineáris játékmenetet egy karakter által vezérelt elbeszéléssel, megérkezik egy örömmel és degradációval teli városba, és megkapja a lehetőséget, hogy átvegye azt, ahogy választja.

Grand Theft Auto IV

Mit jelent ma az amerikai álom? Niko Bellic számára, aki újonnan érkezett az európai hajóról, ez a remény, hogy megszökhet múltjából. Unokatestvére, Roman számára az a látomás, hogy együtt találhatnak szerencsét Liberty Cityben, amely a lehetőségek országának kapuja. Amint adósságokba süllyednek, és egy shyster, tolvaj és szociopata sorozata belerángat egy bűnözői alvilágba, felfedezik, hogy a valóság nagyon különbözik az álomtól egy olyan városban, amely pénzt és státust imád, és a menny azok számára, akik rendelkeznek velük és élő rémálom azoknak, akik nem.

Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City

A Grand Theft Auto: A Liberty City epizódjai tartalmazzák az Elveszetteket és az Átkozottakat, valamint a Meleg Tony balladáját együtt, és a lejátszáshoz nincs szükség az eredeti Grand Theft Auto IV másolatára. A The Lost and Damned című filmben tapasztalja meg a Liberty City-t Johnny, a The Lost veterán tagjaként, egy hírhedt motoros bandának. Johnny üzleti lehetőségeket teremt a The Lost számára a Liberty City-ben, de első hűségének a hátán viselt tapaszhoz és Billy Gray-hez, a klub elnökéhez kell fűznie. Amikor azonban Billy a vérontástól és a kicsapongástól pokolian visszatérve érkezik a rehabilitációról, Johnny egy gonosz gyep háború közepette találja magát rivális bandákkal az erőszak és a korrupció által széttépett város irányítása érdekében. Megmaradhat a testvériség? Gay Tony balladája a Liberty City-t fegyverek, csillogások és zúzmák túladagolásával injektálja. Luis Lopez néven

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 45 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Grand Theft Auto Complete Bundle (including GTA 1 & 2) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: