Betöltés...

Grand Theft Auto Collection (Digitális kulcs - PC)

Ár: 38.670 Ft





A JÁTÉKRÓL



5 elemet tartalmaz: Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City, Grand Theft Auto: San Andreas és Grand Theft Auto: Vice City.

Grand Theft Auto III

A terjengő krimi, amely örökre megváltoztatta a nyílt világ játékát. Üdvözöljük a Liberty City-ben. Hol kezdődött minden. A kritikusok által elismert Grand Theft Auto III nagy sikerű film életre kelti Liberty City sötét és magvas alvilágát. Hatalmas és változatos nyitott világgal, az élet minden területéről érkező karakterekkel és a szabad akaratfelfedezés szabadságával a Grand Theft Auto III kéznél van a bűnözés sötét, érdekes és kíméletlen világával. Csillagos hangjátékkal, sötét komikus történettel, lenyűgöző filmzenével és forradalmi, nyílt világú játékmenettel a Grand Theft Auto III az a játék, amely egy generáció számára meghatározta a nyitott világ műfaját.

Grand Theft Auto IV



Mit jelent ma az amerikai álom? Niko Bellic számára, aki újonnan érkezett az európai hajóról, ez a remény, hogy megszökhet múltjából. Unokatestvére, Roman számára az a vízió, hogy együtt találhatnak szerencsét Liberty Cityben, amely a lehetőségek országának kapuja. Amint adósságokba csúsznak, és egy shyster, tolvaj és szociopata sorozata bűnözői alvilágba sodorja őket, rájönnek, hogy a valóság nagyon különbözik az álomtól egy olyan városban, amely pénzt és státust imád, és a menny azok számára, akik rendelkeznek velük és élő rémálom azoknak, akik nem.



Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City



A Grand Theft Auto: A Liberty City epizódjai tartalmazzák az Elveszetteket és az Elátkozottakat, valamint a Meleg Tony balladáját együtt, és a lejátszáshoz nincs szükség az eredeti Grand Theft Auto IV másolatára. A The Lost and Damned című filmben tapasztalja meg a Liberty City-t Johnny-ként, a The Lost veterán tagjaként, egy hírhedt motoros bandának. Johnny üzleti lehetőségeket teremt a The Lost számára a Liberty City-ben, de első hűségének a hátán viselt tapaszhoz és Billy Gray-hez, a klub elnökéhez kell fűznie. Amikor azonban Billy visszatér a vérontástól és a kicsapongástól való pokolgépre, Johnny egy gonosz gyep háború közepette találja magát rivális bandákkal egy erőszak és korrupció által széttépett város irányítása érdekében. Megmaradhat a testvériség? Gay Tony balladája a Liberty City-t fegyverek, csillogások és zúzmák túladagolásával injektálja. Luis Lopez néven



Grand Theft Auto: San Andreas



Öt évvel ezelőtt Carl Johnson megszökött a San Andreas-i Los Santos-i élet nyomása elől ... a város bandabajjal, kábítószerrel és korrupcióval tépte szét magát. Ahol a filmsztárok és a milliomosok mindent megtesznek, hogy elkerüljék a kereskedőket és a gangstereket. Most a 90-es évek eleje van. Carlnak haza kell mennie. Anyját meggyilkolták, családja szétesett és gyermekkori barátai mind katasztrófa felé tartanak. Visszatérve a szomszédságba, néhány korrupt rendőr rendőrgyilkosságra állítja. CJ kénytelen egy olyan útra kényszeríteni, amely San Andreas egész államában végigvezeti őt, hogy megmentse családját és átvegye az irányítást az utcákon.



Grand Theft Auto Vice City





Üdvözöljük a Vice City-ben. Üdvözöljük az 1980-as években. A nagy haj, a felesleges és a pasztell öltönyök évtizedétől egy ember története arról szól, hogy felemelkedett a bűnözői halom tetejére. A Vice City, a tengerparttól a mocsarakig, a csillogástól a gettóig terjedő hatalmas városi terjeszkedés, a valaha létrehozott legváltozatosabb, legteljesebb és legélénkebb digitális város volt. Kombinálva a nyílt világ játékmenetét egy karakter által vezérelt elbeszéléssel, megérkezik egy örömökben és degradálódásokban bővelkedő városba, és lehetőséget kap arra, hogy átvegye azt, ahogy választja. Tommy Vercettit hosszú főútja, Sonny Forelli küldte vissza Vice Citybe egy hosszú szakasz után, a maximális biztonság érdekében. Érthető módon idegesek voltak a Liberty City-ben való újbóli megjelenése miatt, ezért jó ötletnek tűnt egy déli lefelé vezető út. De minden nem megy simán, amikor megérkezik Vice City elbűvölő, hedonista metropoliszába. Be van állítva, és nincs pénze és áru. Sonny vissza akarja kapni a pénzét, de a motoros bandák, a kubai gengszterek és a korrupt politikusok az útját állják. Úgy tűnik, Vice City nagy része Tommy halálát akarja. Az egyetlen válasza az, hogy visszavág és maga veszi át a várost.




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 55 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Grand Theft Auto Collection (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: