Betöltés...

Global ATC Simulator (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.506 Ft



A JÁTÉKRÓLA Global ATC Simulator a torony, megközelítés és indulás vezérlőinek feladatának önálló szimulációja. Ami az összes többi ATC-szimulációtól elkülöníti, az az, hogy globális, a világ minden nagyobb repülőterét szó szerint példátlan részletességgel fedi le. Ugyanazt a (engedélyezett) adatbázist használja, mint a többség vagy a légitársaságok, így a közel 14 000 repülőtér mindegyikében a repülőgépek vezetik a helyes útválasztást és az eljárásokat. És az Ön által irányított repülőgép repül majd, ahogy kellene, és ők lesznek a megfelelő típusú és megfelelő légitársaságok az adott repülőtér számára.



Ez magában foglalja a „játék” módot is, ahol a növekvő forgalom tesztelheti képességeit, ez egy komoly szimuláció. Nemcsak szem előtt kell tartania a repülőgép típusát (egy hatalmas Airbus A380-nak sokkal több helyre van szüksége a forduláshoz, mint a Twin Otter-hoz), hanem a szél és a láthatóság szempontjából is. A forgalom nem szabályos, észreveheti, hogy vannak olyan idők, amikor a repülőtér egyszerűen nem képes kezelni a forgalmat, és a repülőgépeket tartani kell, amíg a dolgok lelassulnak. De tartsa ott őket túl sokáig, és némelyikükben kevés az üzemanyag, és megkövetelik a leszállási engedély megadását. Ön dönti el, hogy az induló forgalomnak utat kell-e adnia az érkezőknek. Minden döntésnek következményei vannak, és nagyon gyorsan meg fogja érteni, hogy a légiforgalmi irányítók miért fizetnek annyit pénzt, mint ők!



A globális ATC-szimulátort a felhasználók által megosztott tartalom szem előtt tartásával hozzák létre. A szimulátor szinte minden részét szerkesztheti. Ha úgy érzi, hogy a B747-nek gyorsabban kell mászni, szerkesztheti a repülőgép-fájlt. Ha kedvenc légitársasága új típusú repülőgépet vásárol, hozzáadhatja azt. Ha van olyan légitársaság, amely hiányzik, akkor percek alatt felveheti. És természetesen ezeknek a fájloknak a megosztása jobb lesz a szimuláció minden felhasználó számára.





Közel 14.000 repülőtér minden kifutópályával, SID, STAR, érkezés, útpontok (korlátozásokkal együtt)

100 légitársaság (minden nap bővül), megfelelő rendeltetési helyekkel és repülőgéptípusokkal

80 repülőgép-típus, amelyek mindegyike reálisan repül (sebesség, fordulási sebesség, emelkedési és leszállási sebesség stb.)

Frissíthető navigációs adatbázis (NavDataPro)

A szimulátor felhasználóinak minden szempontja szerkeszthető, a felhasználókat kifejezetten felkérjük a tartalom megosztására

forgatókönyvek

Valós idejű időjárás (online kapcsolatot igényel)

Win 7 és 8 érintőfelület

Irányítsd a repülőgépet egér vagy szöveges felülettel

Többrétegű mód LAN-on keresztül lehetséges

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 26 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Global ATC Simulator (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: