Betöltés...

Knight vs Giant: The Broken Excalibur (EU) (Digitális kulcs - PlayStation 5)

Ár: 10.635 Ft



A JÁTÉKRÓL

Lépj Artúr király bőrébe ebben a fantasy akció-roguelite-ben, és használd a törött Excalibur-t, hogy megmentsd Camelot polgárait, legyőzd a baljós Void Giant-et, és egyszer s mindenkorra elmenekülj az asztrális dimenzióból.



Történet

A Kerekasztal nemes lovagjai, akik a Szent Grált akarják visszaszerezni a tiszteletreméltó varázsló, Merlin számára, véletlenül Camelotra szabadítják a baljós Void Giant-et! Arthur király bátran harcba vezeti lovagjait, de a szörnyű lény gyorsan elpusztítja őket. Miután a birodalom védelmezőit megölték, és a legendás Excalibur kardot összetörték, Merlin egy hatalmas varázsigét sző, hogy a Void Giant-et visszaküldje az asztrális dimenzióba, ahonnan jött. Sajnos a varázslat nem egészen a terv szerint sikerül, és az egész királyságot magával ragadja... Merlin egyetlen lovagot képes feléleszteni, ezért feltámasztja a hős uralkodót, és rögtön azzal bízza meg, hogy győzze le a Void Giant lelkének három kolosszális aspektusát, amelyek közül mindegyik erősebb, mint az előző! A helyzetet bonyolítja, hogy a királyság lakói szétszóródtak a dimenzióban, és Artúrnak mindannyiukat meg kell mentenie, mielőtt Merlin mindenkit biztonságosan hazaszállíthatna.



Játékmenet

Ebben a fantasy akció-roguelite-ben Arthur király szerepében játszhatsz, és a törött Excaliburt használhatod az elesett lovagok egyedi erejének irányítására, miközben szörnyű ellenségek hordáin küzdesz át, és kihívást jelentő óriás boss-okkal szállsz szembe. Fedezd fel az élénk, véletlenszerűen létrehozott dungeon-okat, fogadj áldásokat és szabd testre képességeidet. Mentsd meg a királyság hűséges polgárait, és hívd segítségül egyedi tehetségeiket, hogy újra dicsőséges legyen a helyed Camelot várában!



Harcolj gonosz szörnyek hordáival

Merészkedj el a lombos Brochalant erdőbe, a perzselő Sarrache-sivatagba és a tüzes Suidhe-vulkánba, és küzdj meg a legkülönfélébb ellenségtípusokkal.



Használd fel az elesett lovagjaid erejét

Vedd fel a legendás fegyvereket, köztük Lancelot hatalmas Arondight-ját, és szabadítsd fel az olyan pusztító képességeket, mint Tristan halálos Thousand Blossom Slash-je.



Kapj áldást és fejleszd képességeidet

Erősítsd meg lovagjaid fegyvereit és képességeit erős hatásokkal, és fedezz fel több mint 100 aktív és passzív képességet, hogy megerősítsd arzenálodat.



Mentsd meg Camelot polgárait és állítsd helyre a várat!

Látogass el a Builder's Guild-be, és építs boltokat és kényelmi létesítményeket, hogy növeld királyságod szintjét, és hívd segítségül polgáraid képességeit.



Nincs két egyforma futam!

Fedezd fel a véletlenszerűen létrehozott birodalmakat, és találkozz egyedi karakterekkel. Köss alkut Assam-al, nézz szembe a Pan Piper kihívásával, és fogadd el Morgana "ajándékait".

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 28 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Knight vs Giant: The Broken Excalibur (EU) (Digitális kulcs - PlayStation 5)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: