Betöltés...

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga (Galactic Edition) (EU+NA) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.234 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL:



A galaxis a tiéd a LEGO® Star Wars™: The Skywalker Saga játékban. Tapasztalja meg az emlékezetes pillanatokat és a megállás nélküli akciókat mind a kilenc Skywalker-saga filmben, amelyeket jellegzetes LEGO humorral újragondolva.



A digitális kiadás egy exkluzív klasszikus Obi-Wan Kenobi játszható karaktert tartalmaz.



● Fedezze fel a trilógiákat tetszőleges sorrendben – A játékosok újra átélik a Skywalker Saga mind a kilenc filmjének epikus történetét, és minden azzal kezdődik, hogy kiválasztják az általuk választott trilógiát az utazás megkezdéséhez.



● Játssz ikonikus hősként és gazemberként – Több mint 300 játszható karakter a galaxis minden részéről.



● Fedezze fel a legendás helyeket – A játékosok felkereshetik kedvenc Skywalker-saga filmjeikből jól ismert helyszíneket. Feloldhatják a zárat, és szabadon utazhatnak 23 bolygóra, miközben végigjátsszák a sagát, vagy felfedezhetnek és felfedezhetnek izgalmas küldetéseket.



● Parancsoljon nagy teljesítményű járműveknek – Több mint 100 jármű vezesse a galaxis minden részéről. Csatlakozz a kutyaviadalokhoz, és győzz le olyan tőkehajókat, mint a Super Star Destroyer, amelyre felszállhatsz és felfedezheted.



● Magával ragadó játékos élmények – A támadások összefűzése kombinált láncok kialakításával és a szembejövő támadások kivédésével. Az új blaster vezérlők és mechanika lehetővé teszi a játékosoknak, hogy precízen célozzanak, vagy kihasználják a Jedi képességeit fénykarddal és az Erő erejével.



● Bővíthető karakterképességek – A felfedezés jutalmazza a játékosokat, amint Kyber Brick-eket fedeznek fel, amelyek új funkciókat és továbbfejlesztett képességeket nyitnak meg számos karakterosztályban, beleértve a Jedit, a Hero-t, a Dark Side-et, a Villain-t, a Scavenger-t, a Scoundrel-t, a fejvadászt, az Astromech Droidot és a Protocol Droidot. .

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 21 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "LEGO Star Wars: The Skywalker Saga (Galactic Edition) (EU+NA) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: