Betöltés...

10 Years After (Digitális kulcs - PC)

Ár: 35.413 Ft





A JÁTÉKRÓL



Kérjük, vegye figyelembe: DISCLAMER2: NEM TUDOM NAGYOBBAN KÉSZÍTENI A SZÖVEGET! Ez egy nagyon korai alfa játék, kérem, ne vásárolja meg ezt a játékot, hacsak nem kívánja támogatni jónak, és mindig rossz visszajelzést várunk, de ne feledje, hogy ez egy játék, amely sok nagy változást követ el, ha neked tetszik A JÁTÉKJÁTÉKHOZ AZT MEGÉRT! , HA NEM KÉRJÜK, HOGY MEGJELENJE, HOGY MOST SZABADAN VIGYÁZZON KELL



* NYILATKOZAT * - Ne válassza ezt a korai hozzáférésű játékot, ha nem szívesen játszik olyan játékot, amely hajlamos lehet a lezuhanásra, hibás és enyhén törött mechanika. Keményen dolgozunk a funkciók javításán és frissítésén, ezért kérjük, csupaszon velünk :)



Köszönjük, hogy támogattak minket abban, hogy csatlakoztunk a 10 évvel későbbi korai hozzáférésű alfához ... Hiányozni fognak hibák és funkciók, ezért készülj fel a sírásra

és nevetni (lebegő disznó bárki?) Kérjük, használja a közösségi linkjeinket a problémák jelentéséhez, és reméljük, hogy élvezni fogja a játékot.

Jelenleg csak egy alapvető mentési rendszer létezik, amelyet egy későbbi kiadásban frissítünk ... kérem, vigyázzon nekünk erről ...... A Crafting is nagyobb szerepet fog játszani a játékban, mivel új frissítési szerepkör jelenik meg.





További küldetések és fő történet még hozzáadásra vár.











„ 10 évvel később„A túlélésen alapuló horror (nyitott világ) egyjátékos kaland .......... Miután a kormány beadta az injekciót a nagyközönségnek, hogy megállítsa az erőszakot és elfojtsa az emberi érzelmeket, jól mennek… ... Békét értek el a földön, akiket beadtak, az embereket felvették a „Nyugodt nyilvántartásba”, nem végeztek gyilkosságokat, nem erőszakoltak és nem követtek el bűncselekményeket ... ez utópisztikus társadalom volt .... Ez addig van, amíg a dolgok rosszra fordulnak és az injekció visszaharap!









-Egyetlen lejátszó



(egyedülálló, teljesen hangos, karakter által vezérelt történettel) -Teljes hangú hangnaplók,



amelyek segítenek megtudni, mi történt a város lakóival



-Teljes hangsáv a játékhoz



-Túlélés



-Hunger / szomjúságrendszer



-Player Crafting



-Vadászat



-Infected



-Fegyverek



-Közelítő elemek



-Dinamikus időjárás -Nappali



és éjszakai ciklus



-Apokaliptikus rádióadások



-Puzzles



-Hostile NPC'S (Ha ezek egyikével találkozik a legjobban, csendesen vegye ki őket, nehogy másokat figyelmeztessen)

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 18 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "10 Years After (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: