Betöltés...

Sunless Sea: Zubmariner Edition (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 13.539 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Sunless Sea: Zubmariner Edition tartalma:

- Sunless Sea alapjáték

- Sunless Sea - Zubmariner bővítés





Vedd át a gőzhajód kormányát, és indulj el az ismeretlenbe! A Sunless Sea a felfedezés, a magány és a gyakori halál játéka, amely a díjnyertes viktoriánus gótikus Fallen London univerzumban játszódik.



Veszítsd el az eszed! Edd meg a legénységedet. Halj meg

A Sunless Sea egy gótikus horror RPG, mely a felfedezésre, a kiváló történetmesélésre és a gyakori halálra helyezi a hangsúlyt.



Egy viktoriánus gőzhajó kapitánya egy hatalmas földalatti tengeren

Ha az óriásrákok, az érző jéghegyek és a denevérrajok nem kapnak el, az őrület és a kannibalizmus biztosan elkap. De az öreg fekete óceán hívogat, és zsákmány vár azokra a bátor lelkekre, akik hajózni mernek rajta.



Keress érdekes egyéniségeket a legénységed számára

Vegyél fel olyan különleges tiszteket, mint a Haunted Doctor és a Irrepressible Cannoneer. Mindegyiküknek van mondanivalója, ha ki tudod belőlük csalogatni.



Távolodj el a civilizáció gázlámpáitól

Fény és sötétség, rettegés és őrület: ha túl sok időt töltesz a széles, sötét tengeren, a legénységed félni fog, és végül elveszíti a józan eszét.



Alakítsd ki a kapitányod életét egy kegyetlen és egyedülálló világban

Egy mély, lenyűgöző világ, tele több mint 350 000 szavas történetekkel és titkokkal. Találd meg apád csontjait. Határozd meg London sorsát. Dacolj a mélytenger isteneivel.



A kapitányod megfog halni

Adj át erőforrásokat egyik generációról a másikra. Szerezz családi házat és egy rakás örökséget. Építsd fel a tengerrel dacoló és vesztes - vagy esetenként győztes - zailorok örökségét.







Sunless Sea - Zubmariner

Vedd át a zubmarine kormányát és indulj el az ismeretlenbe! A Zubmariner a Sunless Sea kiegészítője: mélyebb, sötétebb és csodálatosabb, mint bármi, amit eddig láttál.



Biztosan meg fogsz halni. Vajon a következő kapitányod merülni fog?

A Neath minden hatalma egyetért: a Zee alatt nincs semmi jelentős. Hazudnak. Hallottátok, hogy vagyonokat lehet keresni azokkal, akik elég bátrak - vagy elég éhesek - ahhoz, hogy lemerészkedjenek a mélybe. Megzavarják a sötétben virágzó aberrált társadalmakat. Dacoljanak a roncsok ellen. Csábítsanak el egy Drownie-t. Elfogadják vagy elítélik e hideg, kietlen helyek kifejezetten nem brit szokásait.



Jellemzők:

- Még több történet és titok a Sunless Sea és a Fallen London mély, lenyűgöző világából. Fosztogass gyászos roncsokat a zee-mederben. Merülj el a kifürkészhetetlen mélységekbe, és vedd igénybe hátborzongató áldásaikat. Keressétek a halhatatlanságot.

- Még több gyönyörű, kézzel rajzolt művészet. Légy tanúja a szobrok tengere és a korallok princípiumai alatti csodáknak. Látogasson el Low Barnet festői tenger alatti plébániájára.

- Alakítsd át hajódat zubmarinná, és merülj le bárhová a nyílt vízen, hogy új városokat, zee-szörnyeket és környezeteket fedezz fel, hogy megrémítsd legénységedet és csillapítsd éhségedet.

- 11 új tenger alatti kikötő, mindegyik saját történettel és lehetőségekkel a vállalkozó kedvű Trespasser számára. Látogass el Dahutba, a vízbe fulladt élvezetek városába. Brave Wrack, ahol egy igazságos király uralkodik a megbocsáthatatlanokon. Fedezd fel Anthe-t, és élesítsd a nyelved, a májad és a léped.

- Új ellenségekkel kell szembenézned, a ravasz Wreckshiptől a kérlelhetetlen Constant Companionig.

- Fedezd fel a kincseket, amelyeket a zee követelt magának. Fedezd fel az ősi roncsokat, kerüld el az ellenséges hervadtságot, fedezd fel a fel nem robbant tisztázatlan bombát.

- Keress halhatatlanságot egy új ambícióban! Nyomozd le a Seven Against Nidah-t, aki egykoron karnyújtásnyira került az örök élethez. Sikerülhet-e neked ott, ahol ők elbuktak?

- A józanság egyre ritkább. A halál közelebb van. Figyelmeztettünk, Trespasser. Nem kellett volna eljönnöd.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 19 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Sunless Sea: Zubmariner Edition (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: