Betöltés...

Transport Fever Collection (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.115 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Transport Fever Collection tartalma:

- Transport Fever teljes játék

- Transport Fever 2 teljes játék





A Transport Fever egy vasútra összpontosító tycoon játék. 1850-ben kezded a játékot, és egy virágzó közlekedési vállalatot építesz fel. Feltörekvő közlekedési mágnásként az állomásokat, repülőtereket, kikötőket építed, és a közlekedési szolgáltatásokat igénylő területek összekapcsolásával keresel pénzt.



Építsd fel a saját birodalmadat!

Építs komplex út-vasút-víz-levegő hálózatokat a végtelenített játékban, és ismerd meg a közlekedés több mint 150 éves történetét. Gondoskodj az emberek igényeinek kielégítéséről, és nézd, ahogy a városok dinamikusan fejlődnek. Szállítsd el az iparágakat áruval, alakíts ki teljes árufuvarozási láncokat, és tegyél lehetővé gazdasági növekedést. Építsd fel a közlekedési birodalmat! Küzdj meg a kihívásokkal és szórakozz a kampány játékmódban. Két, egyre nehezedő nehézségű küldetések sokaságából álló kampányt lehet teljesíteni. Az amerikai és az európai kampány küldetései a 19. és a 20. század történelmi összefüggéseit mesélik el, és valós szállítási kihívások széles skáláját kínálják.



Jellemzők:

- Két játékmód: Endless és Campaign játékmód

- Több mint 120 részletesen kidolgozott vonat, repülőgép, hajó, busz, villamos és teherautó

- Intuitív, mégis erőteljes vasút- és útépítés

- Fejleszthető vasút- és buszpályaudvarok, repülőterek és kikötők

- Véletlenszerűen generált, módosítható terepek valósághű méretekkel







Transport Fever 2

A klasszikus közlekedési szimulációs műfaj új színvonalat kapott a Transport Fever 2-vel. Fedezz fel egy teljesen új világot a szárazföldi, vízi és légi közlekedési útvonalak navigálásával. Vezesd az utat a fejlődés és a jólét irányába!



Tárd fel a világot

Hatalmas játékvilág vár a vasútra, közúti járművekre, repülőgépekre és hajókra. Az intuitív interaktív vasútépítő eszközök és az állomások moduláris építési rendszere megkönnyíti a közlekedési birodalom építését és bővítését; a konfigurációs lehetőségek széles skálájának köszönhetően pedig minden szabad játék új kihívást jelent, ahol teljesen különböző stratégiák vezethetnek sikerre.



Írd meg a közlekedés történetét

Három történelmi kampány, amelyek különböző korszakokban játszódnak, és három különböző kontinensen helyezkednek el, különböző célokkal állítanak kihívás elé ... csak a közlekedési mágnásoknak sikerülhet teljesíteniük az összes küldetést! A hangalámondások és a vágóképek gazdagítják a történetet, és hozzájárulnak az izgalmas játékélményhez, és még a szabad játékmód is kihívást jelent a különböző feloldható eredményekkel.



Optimalizáld az infrastruktúrát

Létfontosságú, hogy vállalatodat a gazdaság és a városok igényeihez igazítsd: hidak, alagutak, váltók, vasúti jelzések, egyirányú utcák, fényjelzések és buszsávok csak néhány a lehetőségek közül, amelyekkel optimalizálhatod a közlekedési infrastruktúrát. Még a vasútállomások és a repülőterek is bővíthetők modulokkal a különböző igények kielégítése érdekében; a különböző adatrétegek pedig segítenek a forgalom mennyiségének és a kibocsátásoknak a megjelenítésében, és további fejlesztésekhez nyújtanak információkat.



Engedd szabadjára a kreativitásodat

A részletes játékvilágnak köszönhetően kialakíthatod a saját virtuális vasúti tájképedet: a térképszerkesztő számtalan különböző világ létrehozására ad lehetőséget; a játékban a terep alakítható és festhető; a kiterjedt modding-támogatásnak köszönhetően pedig folyamatosan új alkotások születnek.



Jellemzők:

- Három kampány három kontinensen, több mint 20 órányi játékidővel

- Három tájtípus: mérsékelt, száraz és trópusi

- Realisztikusan modellezett járművek Európából, Amerikából és Ázsiából

- Összesen több mint 200 jármű: vonatok, buszok, villamosok, teherautók, repülőgépek és hajók

- Realisztikus közlekedési szimuláció, beleértve az egyirányú utcákat és a fényjelzéseket is

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 32 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Transport Fever Collection (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: