Betöltés...

Pikmin 4 (EU) (Digitális kulcs - Switch)

Ár: 44.702 Ft



A JÁTÉKRÓL

Ismerd meg a Pikmineket: apró, növényszerű lények, akiknek különleges képességeik vannak, és akiket meg tudsz nevelni, leszedni, irányítani és legyőzni az ellenséget! Használd a Pikmin-ek miniatűr erejét (és egy kis stratégiát), hogy felfedezd ezt a titokzatos bolygót, és megkeresd a legénységedet - és a kincseket.



Vezesd hűséges és kíváncsi csapatodat

A siker érdekében egyensúlyoznod kell a Pikminekről való gondoskodás és a veszélyes helyzetekbe való vezetés között. Tegyél meg minden tőled telhetőt odakint!



Növekedj

A Pikminek pelletekből és vadon élő állatokból nőnek, amelyeket a hajódra vihetsz. Szedd le őket a földről, hogy csatlakozzanak hozzád. Hajrá csapat!



Útmutató

Vezesd csapatodat hatalmas, felfedezhető területeken, hogy kincseket találj, új utakat fedezz fel, és harcolj mindenféle méretű ellenséggel. A Pikmineket is irányíthatod, hogy gyűjtsék és szállítsák a küldetésedhez hasznos erőforrásokat. Egyszerre legfeljebb háromféle Pikmin lehet veled a terepen - a többi hátramarad, amíg szükséged van rájuk.



Gyűjtögess

Amikor a feladatuk végeztével a Pikminek a helyükön várnak rád. Menj közel, és fújd meg a sípodat, hogy magad mellé hívd őket! Ezzel a praktikus művelettel megvédheted a Pikmineket a veszélytől, létszámellenőrzést végezhetsz, vagy egyszerűen csak magaddal viheted őket a következő feladatra.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 14 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Pikmin 4 (EU) (Digitális kulcs - Switch)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: