Betöltés...

Madden NFL 20 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 45.977 Ft



A JÁTÉKRÓL

Érezd magad NFL szupersztárnak a Madden NFL 20-ban



Játékmenet

Légy az NFL főszereplője, ahol a döntéseid számítanak az NFL szupersztárrá válásod során a "Face of the Franchise-ban". Éld át az NFL szupersztárok érzelmeit, személyiségét és erejét a 'Superstar X-Factor'-ral, egy teljesen új képességfejlődési rendszerrel, amely különleges képességeket tár fel napjaink legizgalmasabb NFL szupersztárjai számára, fokozva a szintstratégiát és az izgalmat minden egyes meccsen.



Szupersztár X-Faktor

Érezd át az NFL szupersztárok érzelmeit, személyiségét és erejét a Superstar X-Factor-al, egy teljesen új képességfejlődési rendszerrel, amely különleges képességeket tár fel napjaink legizgalmasabb NFL szupersztárjai számára, ha bizonyos célokat teljesítesz a játékokban. A hiteles személyiséggel és valódi játékosmozgással kombinálva az NFL sztárjai valóban életre kelnek a Madden NFL 20-ban.



Ultimate Team

Versenyezz az ultimate NFL fantasy csapatépítő módban, amelyben kedvenc NFL-játékosaid szerepelnek a múltból és a jelenből. Játssz mérkőzéseket, gyűjts jutalmakat, és fejleszd csapatodat a napi, szórakoztató és izgalmas kihívásokkal, élő NFL-tartalmakkal egész évben.



Kiállítás

Versenyezz fej-fej mellett online és offline játékokban, vagy offline egyjátékosban a CPU ellen. Testre szabhatod a játékbeállításokat, beleértve a negyedórák idejét, a szabályokat, a stadionokat és a mezeket.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Madden NFL 20 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: