Betöltés...

Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier - Deluxe Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 22.030 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier – Deluxe Edition tartalma:

- Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier alapjáték

- 4 fegyver

- MK 14 Rifle

- AK-47 Rifle

- M40 A5 Sniper Rifle

- MN 91/30 Sniper Rifle

- 48 egyedi, fejen viselhető kozmetikai kinézet

- 2 egyedi fegyver kinézet

- Tiger Stripe

- Winter Digital

- 2 exkluzív térkép

- Moscow Suburbs

- Drilling Ship





A Ghost Recon: Future Soldier játékban csatlakozhatsz egy magasan képzett, harcedzett, különleges műveleti katonákból álló elit csapathoz. A Ghost Recon páratlan harci technológiával és a legmodernebb katonai eszközökkel felfegyverkezve a világ leghalálosabb háborús zónáiba visz, hogy a legértékesebb célpontokra vadássz.



50 fegyver, végtelen lehetőségek

Szerezz korlátlan hozzáférést a világ legfejlettebb arzenáljához, amely több mint 50 fegyvert tartalmaz, köztük rendkívül testre szabható géppuskákat, pisztolyokat, sörétes puskákat és géppisztolyokat. Válassz a gránátok széles választékából, a a küldetés céljainak és a kontextusának megfelelően.



Négy katona egy hadsereg ellen

Érezd az elit harcosok erejét. A csúcstechnológiás arzenál és a prototípus fegyverek döntő előnyt biztosítanak a csatatéren. Négy egyként cselekvő férfi elvégzi a többit: a csendes megközelítés, a szinkronizált rajtaütések és a kölcsönös bizalom legyőzhetetlenné teszi a csapatot.



Szabd testre a fegyvereidet a Gunsmith segítségével

A Gunsmith testreszabási rendszer erejével a kezedben, a fegyvered minden alkatrészét kiválaszthatod. A célkereszttől kezdve a ravaszon át a visszarúgási rendszerig a lehetőségek végtelenek, a választási lehetőségek pedig meghatározóak.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 30 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier - Deluxe Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: