Betöltés...

Anno 1800 + Season 1 Pass (DLC) (EMEA) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 18.027 Ft



A JÁTÉKRÓL

A csomag tartalma:

- Anno 1800 alapjáték

- Anno 1800: Season 1 Pass

- Sunken Treasures kiegészítő

- Botanica kiegészítő

- The Passage kiegészítő





Vezesd az ipari forradalmat!

Légy üdvözölve a 19. században, az iparosodás, a diplomácia és a felfedezések korában. Mivel ez a korszak technológiai újításokban, összeesküvésekben és kétes lojalitásokban gazdag, így tökéletes alapot biztosít a klasszikus Anno játékmenethez. Az Anno 1800 számos lehetőséget biztosít a játékosoknak, hogy bizonyítsák uralkodói képességeiket, miközben hatalmas metropoliszokat hoznak létre, hatékony logisztikai hálózatokat terveznek meg, egzotikus új kontinenseket népesítenek be, expedíciókat küldenek a világ minden tájára, illetve diplomáciai, kereskedelmi vagy hadviselési eszközökkel uralkodnak ellenfeleik felett.



Klasszikus Anno élmény

Az Anno 1800 egyesíti az Anno játékok 20 éves történetének kedvelt funkcióit. A gazdag és tartalmas városépítéssel, a történetalapú kampánnyal, a rendkívül testreszabható sandbox móddal és a többjátékos móddal a klasszikus Anno élményt nyújtja az Anno 1800. Továbbá visszatérnek olyan közkedvelt funkciók is, mint az egyéni MI ellenfelek, a szállítható kereskedelmi áruk, a véletlenszerűen generált térképek, a Multi-Session gameplay, tárgyak és még sok más.



Új korszak, új funkciók

Hogy életre keltse ezt a meghatározó történelmi korszakot, az Anno 1800 számos teljesen új funkcióval egészíti ki a sorozat gazdag hagyományait. Az expedíciók lehetővé teszik a játékosok számára, hogy hírnév és szerencse után kutató specialistákból álló legénységeket küldjenek a világ minden tájára, míg az új munkaerő funkciónak köszönhetően a gyárak menedzselése sokkal valósághűbb lett és sokkal több odafigyelést is igényel. Végül a játékosok Dél-Amerikát is benépesíthetik, miközben igényt tartanak a fekete aranyra, amely ezt az új korszakot táplálja.



Válaszd meg a győzelemhez vezető stratégiádat

A virágzó metropoliszok vezetése megköveteli, hogy a stratégiádat mindig az újonnan felbukkanó nehézségekhez és helyzetekhez igazítsd. Számos termelői hálózat kialakításával elégítsd ki a lakosaid igényeit, versengj a világodon osztozó más, mesterséges intelligencia által irányított vezetőkkel, és kereskedelmi útvonalak jövedelmező hálózatának kiépítésével vezesd a birodalmadat gazdagságba.







Sunken Treasures

Indulj kincsvadászatra a tenger mélyére, és építsd fel az eddigi legnagyobb várost egy hatalmas, új kontinentális szigeten az Anno 1800 első kiegészítőjében. Merülj el még jobban az ipari forradalom időszakában az új küldetéseknek, a búvárharang rendszernek, egy hatalmas új szigetnek és a tárgykészítés lehetőségének köszönhetően.



A koronáért és kincsért

Új küldetésekkel indulhatsz vadászni egy felbecsülhetetlen értékű ereklyére, amely egy sok évvel ezelőtti csata során veszett el.



Készülj a merülésre

Használd a búvárharangot, hogy elsüllyedt kincsekre vadássz az összes játékmódban.



Új terület

Fedezd fel és telepedj le egy új, több szigetből és egy hatalmas kontinentális szigetből álló területen, és építs metropoliszt az Anno történetének egyik legnagyobb szigetén.



Új, őrült találmányok

A különc feltaláló, Old Nate segítségedre lesz, mivel új tárgyakat készíthet városod számára, ám ezek a tárgyak épp olyan erősek, mint amilyen robbanékonyak is.







Botanica

Légy te az első, aki megépíti a korszak nagy botanikus kertjét: kanyargó fák, lehetetlen színek és messzi földről behozott illatos virágok álomországát. Új tárgyakat, növényeket és jutalmakat szerezhetsz, miközben turisták tömegeit vonzod a virágos remekművedhez. A Musical Pavilon megépítésével pedig a városodban élvezheted a korábbi Anno játékok kedvelt zeneszámait.



Új botanikai elemek

Gyűjts össze több mint 50 különböző növényfajt, aztán állítsd ki őket a botanikus kertedben.



Musical Pavilon

Élvezd a klasszikus Anno zeneszámok elbűvölő zenekari feldolgozásait az új zenei pavilonban.



Útdíszek

Szépítsd és bővítsd kulturális épületeidet egy új típusú díszítéssel.







The Passage

Szembe mersz nézni az Északi-sarkvidék kihívásaival? Merészkedj el a világ peremére; hódítsd meg ezt az új, veszélyes környezetet a fűtési és melegedési lehetőségekkel; építs monumentális hangárokat, hogy saját léghajóiddal meghódítsd az eget; illetve segíts Lady Jane Faithfulnak megtalálni a férjét, Sir Johnt, és az ő északnyugati átjáróhoz indult elveszett expedícióját….



Új terület

A The Passage egy új kalandra kalauzol el az Északi-sarkvidéken, miközben felfedezed az északinyugati átjárót. Ahhoz, hogy sikerrel járj ebben a könyörtelen környezetben, egy sarkvidéki előőrsöt kell kiépítened, és teljesen új termelési láncokat és árucikkeket elsajátítanod.



Új történet

Keresd az elveszett expedíciót olyan új és régi ismerősök segítségével, mint Lady Faithful, Old Nate és az eszkimó sámán, Qumaq.



Léghajók

Építsd meg saját léghajóidat, és léghajóflottádat, hogy felgyorsítsd a kereskedelmet birodalmad minden részén, és hogy elsőként emelkedj versenytársaid fölé.



Fűtési és melegedési lehetőségek

Segítsd metropoliszod működését az új gáztüzelésű erőművel, amely nem igényel vasúti csatlakozást, illetve használd az új fűtési és melegedési lehetőségeket, hogy a lakosaid túléljék a sarkvidék brutális hidegét.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 40 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Anno 1800 + Season 1 Pass (DLC) (EMEA) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: