Betöltés...

Crowns and Pawns: Kingdom of Deceit (EU) (Digitális kulcs - Switch)

Ár: 13.331 Ft



A JÁTÉKRÓL

A múlt legendái elevenednek meg ebben a bájos point-and-click kalandjátékban. Szedd össze a csomagjaidat, és utazz a Crowns and Pawns: Kingdom of Deceit játékkal a modern kori Európán keresztül, hogy felfedd a soha meg nem koronázott király titkait.



Történet

A történet egy Chicago-i lányt, Milda-t követi, aki váratlanul örökséget kap a nagyapjától - egy litvániai házat. A lány elindul Európába, de megérkezésekor egy ismeretlen férfi megfenyegeti, és azt követeli tőle, hogy mondjon le az örökségéről. A lány elszántan és kíváncsian kutatja fel a lepusztult házat, ahol régi dokumentumokat és nyomokat talál, amelyek a 15. századig nyúlnak vissza. Hamarosan Milda belekeveredik egy rég elveszett, titokzatos ereklye veszélyes keresésébe...



Játékmenet

A Crowns and Pawns egy modernkori point and click kaland, amelyet olyan klasszikusok ihlettek, mint a Broken Sword, Monkey Island, Still Life, Syberia és mások. A játék Európa kevésbé feltárt történelmét emeli a kalandorok világába. Ismerd meg a Litván Nagyhercegség legendás történeteit, deríts fényt a KGB aljas ágazatára, oldj meg rejtvényeket és kövess tippeket, hogy felfedd a soha meg nem koronázott király titkait.



Jellemzők:

- Teljesen szinkronhangos párbeszéd

- A történelem és a mítoszok keveréke egy modern világban

- Oldj meg klasszikus point-and-click rejtvényeket

- A világ reagál a döntéseidre

- Zene, amelyet a díjnyertes zeneszerző, Daniel Pharos írt

- Változtasd meg a főszereplő kinézetét a rejtvények megoldásához

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 38 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Crowns and Pawns: Kingdom of Deceit (EU) (Digitális kulcs - Switch)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: