Betöltés...

Warhammer 40.000: Battlesector (Southeast Asia) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 20.756 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ



















A JÁTÉKRÓL:

A Warhammer 40 000: Battlesector egy pörgős körökre osztott stratégiai játék, amely a 41. évezred komor univerzumában játszódik. Válassza ki az erőt, fejlessze hadseregét, állítson ki hatalmas hősöket, és harcoljon a győzelemért kiváló stratégia, fantasztikus képességek és pusztító fegyverek segítségével.

Age of Crimson Dawn

Tapasztalja meg az epikus húsz küldetésű egyjátékos kampányt, amely a Baal pusztításának utóhatásait tárja fel. Segíts Carleon őrmesternek és szövetségeseinek megtisztítani a Baal Secunduson található tiranida fertőzést, és őrizze meg a nemes vérangyalok becsületét.

Csetepaté mód

Küzdj át a Baal felszínén az általad választott térképeken a Skirmish módban. Válassza ki azt a frakciót, amelyet vezetni fog, valamint azt, amellyel szembe kell néznie. Teljesen testreszabhatja sereglistáját az egységeinek, hőseinek és betöltésüknek kiválasztásával. Három különböző típusú Objective-vel érhető el: Exterminatus, Conqueror és Strategic Command.

Bolygófölény mód

A Planetary Supremacy egy hódítás-stílusú csatározási kampány, amelyet egy ingyenes frissítésben vezetünk be a Battlesector egyre bővülő tervünk részeként, és amelyben Ön, a játékos dönt a végeredményről.



Vedd át kedvenc frakciód irányítását, és hódítsd meg a bolygót egy sor eljárásilag generált összecsapás során. A győzelem eléréséhez szerezzen be több lapkát, szerezzen stratégiai erőforrásokat és bővítse hadseregét. Ezután hozz pusztítást ellenségeidre a csetepaté csatákban.

Forge Your Armies

Parancsolj olyan ikonikus egységeknek, mint a Sanguinary Priest, a Librarian Dreadnought és a Hive Tyrant, hogy megsemmisítsék ellenségeidet. Használj több mint 60 képességet és 50 fegyvert, hogy megszervezd ellenfeled véres halálát.

Build Momentum

Minden frakció egyedi Momentum rendszerrel rendelkezik, amely egy Surged egységet eredményezhet. A Surge egységek képesek emberfeletti akcióláncokat összefűzni, vagy kihasználják a lehetőséget képességeik továbbfejlesztésére.

Hívja az In Air támogatást

Használja a Parancspontokat a frakcióspecifikus légi támogatási képességek hívásához. A Blood Angels Stormraven képes megsemmisíteni a xenókat egy rakétacsapással, vagy mély csapást mérni egy veterán rohamtengerészgyalogság egységére az ellenséges vonalak mögött. Eközben a Tyranid Harpy lerombolhatja az ellenség védelmét Sonic Screech-jével, vagy szétszórhatja a csatateret halálos spóraaknáival.

Nézz szembe barátaiddal a csatatéren

Az élő és aszinkron többjátékos játéknak, valamint a hotseat módoknak köszönhetően nincs mentség arra, hogy ne vigye el barátait háborúba.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 26 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Warhammer 40.000: Battlesector (Southeast Asia) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: