Betöltés...

Dying Light 2: Stay Human (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 15.686 Ft



A JÁTÉKRÓL

Már 15 éve, hogy az emberiség elbukott a vírus által.



Történet

Az eredeti játék eseményei óta 20 év telt el. A vírus győzött, és az emberiség lassan haldoklik. Aiden Caldwell szerepében játszol, aki egy vándorló zarándok, aki árut szállít, híreket hoz, és összeköti a kevés megmaradt túlélő településeket a zombivírus által elpusztított kopár vidéken. A valódi célod azonban az, hogy megtaláld kishúgodat, Mia-t, akit gyerekként hátrahagytál, hogy elmenekülj Dr. Waltz kínzó kísérletei elől. A múlt kísért, de végül úgy döntesz, hogy szembenézel a múltaddal, amikor megtudod, hogy Mia talán még életben van Villedor-ban, a Föld utolsó városában.



Egy világ az apokalipszis után

Tizenöt évvel ezelőtt az emberiséget elpusztította a Fall, egy katasztrofális esemény, amely örökre megváltoztatta a világot. A Harran-vírus elterjedésével az emberek gyorsan rájöttek, hogy a holnap minden reménye elveszett. 2036-ra már csak néhány település maradt, és az emberiség lassan kihal, helyet adva a kint élő új fajnak, a könyörtelen zombik hordájának.



A nappal az élőké, az éjszaka a holtaké

Üdvözlünk Villedor-ban, az emberiség egyik utolsó bástyáján. Nappal a túlélők még mindig próbálnak itt életet élni, és a normalitás hamis érzetét fenttartani. Kapcsolatokat alakítanak ki, álmodoznak, és az élet megy tovább. A felszínen minden rendben van... egészen napnyugtáig.



Mozognod kell, hogy életben maradj

Nem minden harcot lehet megnyerni. Néha az a legjobb, ha elmenekülsz, és hála Istennek, neked megvannak hozzá a képességeid. A parkour lehetővé teszi számodra a menekülést, amikor az esélyek nem a te oldaladon állnak. Ugrálj tetőről háztetőre, lengj át a városon, lovagolj kötélpályán és még sok minden máson. Bármit is teszel, megtapasztalhatod a szabadság egyedülálló érzését, ahogy szabadon szaladgálsz Villedor épületein és háztetőin keresztül zsákmányt keresve, vagy miközben menekülsz az éjszaka veszélyei elől.



Légy brutális és kreatív

Egy ilyen veszélyes világban csak a legerősebbek maradnak életben. Mindegy, hogy inkább szétzúzod, felszeleteled vagy megcsonkítod azokat, akik az utadba állnak, kreatívnak kell lenned, hogy éledzben maradj. És ki mondta, hogy fegyverekre van szükséged? Használd ki a teljes parkour-mozdulatkészletedet, hogy legyőzd az ellenségeidet. Tanuld meg a harc és a parkour módját, hogy érezd a koponyák roppanását és a hús hasítását, miközben fegyvereket lendítesz, vagy mozdulataiddal elhárítod a veszély minden formáját. Ne feledjük, hogy Villedor olyan fegyverekkel rendelkezik, amelyek a legfejlettebb poszt-apokaliptikus fegyvertárakat is megszégyenítik.



Négy zarándok jobb, mint egy

Villedor-ban könnyebb túlélni a barátokkal. Állj össze akár 3 másik játékossal, és növeld az esélyeidet odakint. Fejtsétek ki együtt a történetet, vegyetek részt a zarándokok előőrsének kihívásaiban, vagy egyszerűen csak okozzatok pusztítást a város utcáin.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 40 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Dying Light 2: Stay Human (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: