Betöltés...

DayZ (Digitális kulcs - PC)

Ár: 21.434 Ft



A JÁTÉKRÓL

Meddig leszell képes életben maradni egy poszt-apokaliptikus világban? Egy fertőzött "zombie" népességgel elárasztott földön, ahol más túlélőkkel versenyzel a korlátozott erőforrásokért. Összefogsz-e idegenekkel, és együtt erősek maradtok-e? Vagy magányos farkasként játszol, hogy elkerüld az árulást?



Ez a te történeted

Nincsenek térképjelzők, napi küldetések vagy eredménytáblák, amelyek segítenének megalkotni a történetedet. Csak Chernarus van - egy 230 négyzetkilométeres posztszovjet ország, amelyet egy ismeretlen vírus sújtott, és amely a lakosság nagy részét dühöngő fertőzötté változtatta.



Találkozz másokkal

Akár 60 játékos is küzdhet a túlélésért minden eszközzel egy adott pillanatban. Szerezz barátokat, gyilkolj, építs bázist, vagy kockáztasd meg, hogy elárulnak egy konzerv finom babért. Használd a VOIP-et, hogy úgy lépj kapcsolatba a többi játékossal, ahogyan jónak látod. Minden találkozásnak van értelme, amikor az életed mindig kockán forog. Légy óvatos. Légy éber. Ne bízz senkiben.



Éld túl Chernarus-t

Nem csak a fertőzöttek miatt kell aggódnod, hanem a vadon élő állatok és az elemek miatt is. Kerüld ki a farkasfalkákat és az őrjöngő medvéket, keress menedéket a pusztító eső elől, keress fényt az éjszaka sötétjében. Valamint az éhséggel, szomjúsággal, testhőmérséklettel és egyebekkel kapcsolatos összetett túlélési mechanikákat is el kell sajátítanod.



Fosztogass

Győződj meg a felszerelésed készenlétéről, foltozd össze a sérült ruhákat, készíts rögtönzött tárgyakat, és indulj el a megtévesztően halott városokba, hogy értékes nyersanyagokat gyűjthess. Javíts meg egy autót, és rejtsd el a titkos bázisodon, jól elhelyezett csapdák fedezékében. Lépj be a szennyezett zónákba és tartsd nyitva a szemed értékes zsákmányért. Ne felejtsd el, hogy teljes vegyvédelmi ruha és gázálarc nélkül nem jutsz messzire.



Keveredj ádáz tűzharcokba

Az intenzív PvP-akció bárhol és bármikor kitörhet, különösen az olyan forró pontokon, mint az elhagyott katonai bázisok, ahol a szívdobogtató tűzharcok a menőek. Néhány túlélő a zsákmányodat akarja, mások egyszerűen csak sportból vadásznak. Aztán ott vannak azok, akik attól félnek, hogy te lősz először. Tanuld meg, hogyan kell harcolni, és tudd meg, mikor van itt az ideje, hogy lenyeld a büszkeségedet és elmenekülj. Egyetlen golyó teljesen megváltoztathat mindent.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 21 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "DayZ (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: