Betöltés...

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age (Definitive Edition) (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.099 Ft





A JÁTÉKRÓL



A Definitive Edition tartalmazza az elismert DRAGON QUEST XI eredeti kiadásának teljes tartalmát, és további karakterspecifikus forgatókönyveket ad hozzá, az eredeti filmzene vagy a zene nagyzenekari változata közötti játékválasztást, a 2D és a 2D közötti váltás lehetőségét. 3D-s grafikai módok, japán hangműveleti lehetőség és még sok más.

Egy fiatal férfi, aki részt kíván venni falujának nagykorúságának ünnepségén, egy szent kőhöz utazik gyermekkori barátja mellett. Váratlan események sorozata után ez a rettenthetetlen kalandor megtanulja, hogy ő egy elfelejtett kortól kezdve egy legendás hős reinkarnációja.

A fiatal hős egy ismeretlen világba indul, hogy felfedje múltjának rejtélyét ... de a fogadtatás, amelyet kapott, korántsem meleg. Miután felfedte személyazonosságát a király előtt, a hős a „Darkspawn” névre hallgat, és könyörtelen hadsereg vadászik rá.

Az üldözők elől menekülve a hős összegyűjti a kedves kalandorokat, akik azt hiszik, hogy ő valójában a Luminary újjászületett. A Luminary és újdonsült társai egy olyan küldetésbe kezdenek, amely kontinenseken és hatalmas óceánokon átviszi őket, miközben a világ előtt álló baljós fenyegetésről értesülnek.

Jellemzők



Fedezze fel egy epikus rejtélyt egy szegecselő mesében

- Te vagy a világítótest, egy elfeledett korból származó hős reinkarnációja. Démonként meggyalázva és egy rosszindulatú uralkodó által üldözve neked kell elindulnod a sorsod misztériumának feltárására és egy elítélt világ megmentésére. Készülj fel egy magával ragadó történetre olyan fordulatokkal, amelyek behúznak és tovább sóvárognak.





Állíts össze egy színes hűséges társat

- Kísérelek egy kedves kalandorok, akiknek gazdag háttértörténete és személyisége van. A híres manga művész, Akira Toriyama egyedülálló stílusával kelti életre a DRAGON QUEST szereplőit.





Fedezzen fel egy hatalmas, gyönyörű, élő világot

- Izgalom leselkedik minden sarkon, figyelje meg az NPC napi menetrendjét, a szörnyek megváltoztatják a viselkedésüket a környezetüknek megfelelően, és új területekre léphetnek be gyalog, lóháton vagy szörnyű járművek használatával.





Vegyen részt klasszikus

körökön átívelő csatákban, modern csavarral - A DRAGON QUEST XI mechanikája a kezdők számára elég egyszerű, de elég mélységes ahhoz, hogy kielégítse a kemény rajongókat. Amíg kalandja folytatódik, tanuljon meg hihetetlenül új képességeket, hogy még a legfélelmetesebb ellenséget is lerontsa hatalmas szövetségeseivel.





Érezd jól magad és mentsd meg a világot

- Rengeteg mellékkeresés és addiktív mini-játék vár annyi tartalomra, hogy jóval több mint 100 órán keresztül játszhass. Megkerülhetetlen esélyekkel és elképzelhetetlen erővel rendelkező gonosz erővel kell szembenéznie ... de bár a tét magas, sok szórakoztató zavaró tényezőt lehet megtalálni, ha tudja, hová kell keresnie.





Kihívás magaddal a Draconian Quest-lel

- Ezek az opciók akkor állnak rendelkezésre, amikor új játékot indítasz, és különféle beállításokkal testreszabott nehézségeket alakíthat ki, és nagyobb kihívást jelentenek.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 34 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age (Definitive Edition) (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: