Betöltés...

Destiny 2 - Beyond Light (Deluxe Edition) (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 24.192 Ft





A JÁTÉKRÓL



Magába foglalja:



Hozzáférés a 12-15. Évadokhoz

Nincs idő megmagyarázni az egzotikus impulzus puskát

Dísz, katalizátor és az Egyéb égi egzotikus veréb

Azonnali hozzáférés az új Exotic Freeze Tag emote-hoz



LÉPJEN A FÉNY TÚL

Új erő születik az ősi Piramis hajóból Európa fagyott határa fölött, és egy sötét birodalom emelkedett alatta, egyesült a Sötétség Bukott Kellje, Eramis zászlaja alatt. Csatlakozzon gyámtársaihoz, és bármi áron bontsa meg a birodalmat - még akkor is, ha ez maga a sötétség hadonászását jelenti.

EUROPA VÁR

A bukottak szétszakadt házai összegyűltek és új birodalmukat az Europa jeges holdjára építették. Bátorítsa meg a lankadatlan jeges határt, beszivárogjon az aranykori Braytech létesítménybe, és tárja fel az ősi jég mélyén rejlő titkokat.

A SÖTÉT VÁLASZTJA

Az új fenyegetés megjelenésekor egy titokzatos új hatalom - a Stasis is.

A sötétségben gyökerező Őrzők ezt az új elemi erőt fogják használni Arc, a Nap és az Üresség mellett, epikus szuperhősöket idézve uralni a csatatéren. A titánok, a Warlocks és a Vadászok a Stasis-t mind másképp használják, a Stasis mezőkkel szembeni lelassításoktól az ellenségek pusztító erővel való befogásáig és széttöréséig.

Egzotikus felszerelés

Van, aki úgy véli, hogy Európa nem más, mint egy befagyott aranykori temető, kincseit régen elnyelte a jég és a sötétség. Te jobban tudod. A romok alatt számtalan ereklye, fegyverarzenál és még sok más található. Igényelje ezt az élvonalbeli technológiát az idő karmaiból, és merje megszelídíteni a pusztát.

MÉLY KŐ KRYPT

Az Európa befagyott tundra alatt fekszik a Mély Kő kriptája. Évtizedekig szunnyadó maradt. Tűzoltója óvatosan közeledik, fegyvereit felemeli, és elindul a végleges terv.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 33 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Destiny 2 - Beyond Light (Deluxe Edition) (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: