Betöltés...

Divinity: Original Sin - The Source Saga (Digitális kulcs - PC)

Ár: 16.424 Ft



A JÁTÉKRÓL A Divinity: Original Sin – The Scource Saga tartalma:

- Divinity: Original Sin teljes játék

- Divinity: Original Sin 2 teljes játék





Divinity: Original Sin

Gyűjtsd össze a csapatodat, és készülj fel egy új, gyökerekhez visszanyúló RPG kalandra! Beszéld meg a döntéseidet a társaiddal; harcolj az ellenséggel a körökre osztott harcban; fedezd fel a nyitott világot, és lépj kapcsolatba mindennel és mindenkivel, akit csak látsz. Csatlakozz egy barátoddal, hogy online kooperatív játékban játszhass, és készítsd el saját kalandjaidat a hatékony RPG-eszközkészlet segítségével.



Történet

A Divinity: Original Sinben egy fiatal Source Hunter szerepét öltöd magadra: a feladatod, hogy megszabadítsd a világot azoktól, akik a legmocskosabb mágiákat használják. Amikor egy rutinszerű gyilkossági nyomozásba kezdesz, hirtelen egy olyan összeesküvés közepén találod magad, amely megrengeti magát az időt.







Divinity: Original Sin 2

A díjnyertes RPG várva várt folytatása. Gyűjtsd össze a csapatodat. Sajátítsd el a mély, taktikus harcot. Csatlakozz akár 3 másik játékoshoz - de tudd, hogy csak egyikőtöknek lesz esélye istenné válni. A Divine halott. A Void közeledik. És a bennetek szunnyadó erők hamarosan felébrednek. A harc az Istenségért megkezdődött. Válasszatok bölcsen és bízzatok kíméletesen; a sötétség minden szívben ott lapul.



Itt az ideje egy új Divinity-nek!

Gyűjtsd össze a csapatodat, és alakíts ki kapcsolatokat a társaiddal. Robbantsd le ellenfeleidet a mély, taktikus, fordulóalapú harcban. Használd a környezetet fegyverként, használd ki a magasságot az előnyödre, és manipuláld magukat az elemeket, hogy megpecsételd a győzelmedet.



Emelkedj fel istenné, akire Rivellonnak oly nagy szüksége van

Fedezd fel Rivellon hatalmas és rétegzett világát egyedül vagy akár 4 játékosból álló csapatban, a drop-in/drop-out kooperatív játékban. Menj bárhová, engedd szabadjára a fantáziádat, és fedezd fel a világgal való interakció végtelen lehetőségeit. Rivellon-on túl még több felfedeznivaló vár rád a vadonatúj PvP és Game Master játékmódokban.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 31 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Divinity: Original Sin - The Source Saga (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: