Betöltés...

Broken Sword: 20th Anniversary Collection (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.376 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Broken Sword: 20th Anniversary Collection tartalma:

- Broken Sword: Shadow of the Templars - Director's Cut teljesjáték

- Broken Sword 1: hivatalos digitális játékzene

- Broken Sword 2: The Smoking Mirror - Remastered teljes játék

- Broken Sword 2: hivatalos digitális játékzene

- Broken Sword 3: The Sleeping Dragon teljes játék

- Broken Sword 3: hivatalos digitális játékzene

- Broken Sword 4: The Angel of Death teljes játék

- Broken Sword 4: hivatalos digitális játékzene

- Broken Sword 5: The Serpent's Curse teljes játék

- Broken Sword 5: hivatalos digitális játékzene





Broken Sword: Shadow of the Templars - Director's Cut

Párizs ősszel... brutális gyilkosság a Palais Royale-ban. Amikor Nico Collard-ot meghívják, hogy interjút készítsen Pierre Carchon államférfival, egy félelmetes összeesküvésbe keveredik.



Egy sötét összeesküvés meghiúsítása

Minden idők egyik klasszikus kalandregénye, a többszörös BAFTA-jelölt Broken Sword: Director's Cut", amely a pimasz újságírónőt, Nico Collard-t és a rettenthetetlen amerikai George Stobbartot egy titokzatos, intrikákkal és veszélyekkel teli utazásra vezeti. Vezesd George-ot és Nicót a világot átívelő kalandjuk során, fedezz fel egzotikus helyszíneket, oldj meg ősi rejtélyeket, és hiúsíts meg egy sötét összeesküvést, amely a Knights Templar titkos igazságait akarja felfedni.



Ez egy kalandjáték a javából

A "Broken Sword: The Director's Cut", egy klasszikus történet mellett, amely játékosok millióit bűvölte el, egy bonyolult új narratív szálat vezet be. Itt az ideje, hogy George és Nico világméretű kalandját teljesen új módon éljük át, vadonatúj rejtvényekkel, vidám új poénokkal és a jellegzetes, gazdag történettel, amely méltán tette a sorozatot oly híressé.







Broken Sword 2: The Smoking Mirror - Remastered

'Broken Sword - The Smoking Mirror: Remastered' egy lenyűgöző frissítés a több millió példányban eladott eredetihez. Miközben egy könyörtelen drogbanda után nyomoz, Nico Collard újságíró váratlanul egy ősi ereklyére bukkan. Nem is sejti, hogy a díszesen faragott obszidián kő őt és kalandor társát, George Stobbartot egy titokzatos, intrikákkal és csalásokkal teli kalandba vezeti, amelynek során hatalmas erőkkel és olyan ellenfelekkel kell megküzdeniük, akik semmitől sem riadnak vissza, hogy gonosz céljaikat beteljesítsék.



Készen állsz a kihívásra?

Kín és rettegés, áldozati rituálék és véres mészárlás tárul fel a maja rejtélyek fátyla alatt. Emberrablás, lopott kincsek, csillagászat és halálos drogbáró a legkisebb gondja a duónak, hiszen isteni erők fenyegetnek az emberiség megsemmisítésével! Idegesség, ravaszság és furfang elengedhetetlen a győzelemhez ebben a lebilincselő kalandban, amely garantáltan fájó aggyal és dobogó szívvel hagyja el az embert.



Sok újdonság

A játék egy exkluzív új, interaktív digitális képregényt tartalmaz, amelyet a Watchmen társalkotója, Dave Gibbons készített, továbbá teljesen animált arckifejezésekkel, feljavított grafikával, kiváló minőségű zenével, valamint kontextusfüggő tipprendszerrel és naplóval büszkélkedhet.







Broken Sword 3: The Sleeping Dragon

Egy ősi összeesküvés. Egy megtört kód. Egy megoldatlan gyilkosság. Üdvözöljük a Broken Sword - The Sleeping Dragon című, többszörös BAFTA-jelölt kalandjátékban. George-nak és Nicónak ismét be kell járnia a világot, megküzdve a veszélyekkel, és összerakva a nyomokat, amelyek megfejtik az alvó sárkány titkait.



Ez csak a kezdet

Hatalmas szeizmikus események rázzák meg a világot. Valami baljóslatú dolog bontakozik ki. Egy ősi összeesküvés, a Secret of the Templars és a tiszta Evil ördögi forrása a felelős. Egy párizsi számítógépes hacker halála csak a kezdete George Stobbart és Nico Collard újabb rendkívüli kalandjának. Üdvözöljük a Broken Sword világában.



Jellemzők:

- Lélegzetelállító 3D grafikával

- Erőteljes és egyedi kezelőfelület

- Merülj el a Broken Sword univerzumában a következőkkel The Sleeping Dragon egyedi vizuális stílusával.







Broken Sword 4: The Angel of Death

Amikor egy titokzatos és gyönyörű nő segítségért könyörögve berohan George Stobbart irodájába, a férfi nem tudhatja, hogy egy félelmetes összeesküvésbe keveredik bele, és kétségbeesett kutatásba kezd egy nagy és szörnyű hatalommal bíró, aljas ereklye után. George számára úgy tűnik, hogy a világot meg kell menteni. Ismét.



Ki gondolta volna, hogy mibe keveredik

Miután vonakodva megküzdött sárkányokkal, maja istenekkel és egy rég elveszett Holy Order lovagjává vált, az akaratlan hős George Stobbart elhatározza, hogy belenyugszik a hétköznapi, 9-5 órás irodai munkába. Ki gondolta volna, hogy egy titokzatos és gyönyörű nő lép az életébe; egy nő, akinek hirtelen eltűnése egy nagy és félelmetes hatalommal bíró, aljas ereklye kétségbeesett keresésébe vonja?



Mentsd meg a világot! Újra

Ahogy ősi világok és a múlt elfeledett mítoszainak erői összecsapnak, a jelenlegi érzelmek összeütközésbe kerülnek a múltbéli megbánásokkal. Az érzelmek, a humor és a fejtörők együttesen vonzzák a játékost az összeesküvés-elméletek, a merész kalandok és az ősi társadalmak sötét világába. George számára úgy tűnik, hogy a világot meg kell menteni. Már megint.







Broken Sword 5 - the Serpent's Curse

Párizs tavasszal. Lövések dördülnek egy galériából... Rablás... gyilkosság... és egy újabb epikus, eredeti Broken Sword-kaland kezdete. A többszörös díjnyertes Revolution Software a klasszikus sorozat legújabb, robbanásveszélyes epizódját kínálja. A rettenthetetlen amerikai George Stobbart és a pimasz francia újságíró, Nico Collard szerepében egy ellopott festmény - és egy gyilkos összeesküvés - nyomába eredsz. Egy összeesküvés, amelynek gyökerei az írott szónál is régebbi rejtélyekben gyökereznek... Csak logikával, tisztességgel és fanyar humorral felfegyverkezve - vajon George és Nico meg tudja-e menteni az emberiséget a katasztrófától? Meg tudják-e fejteni a Serpent’s Curse-nek titkát? Egy átkot, amelyet maga az ördög kovácsolt...



Jellemzők:

- A Broken Sword sorozat legújabb játéka a világsikerű Broken Sword sorozatban

- Oldj meg rejtvényeket, győzz le összeesküvéseket, és élj túl hátborzongató fenyegetéseket

- Csodálatos karakterek - mindegyikük teljes szinkronhangot kapott

- Klasszikus point-and-click játékmenet

- Lenyűgöző zene a világhírű zeneszerzőtől, Barrington Pheloungtól

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 40 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Broken Sword: 20th Anniversary Collection (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: