Betöltés...

Barclay: The Marrowdale Murder (Digitális kulcs - PC)

Ár: 15.021 Ft





A JÁTÉKRÓL



William Marrowdale gazdag és sikeres üzletember, vadon nyugaton él családjával egy Thunderalley nevű városban. Egy nap úgy döntött, hogy Barclay nyomozót és Burton nyomozót felveszi az egyik probléma megoldására, de amíg Barclay és Burton a házában tartózkodott, meggyilkolták. Barclay egyedüli hivatalos jelenlétként úgy döntött, hogy azonnal lefolytatja a nyomozást. Csatlakozzon Barclay nyomozóhoz, hogy megtalálja az utat a cselekmények, az intrikák hálójában, és végül elkapja William Marrowdale gyilkosát. Keressen nyomokat a ház körül, interjúkat folytasson a gyanúsítottakkal, és hozza meg a jogerős ítéletet.



A karakterek:



Barclay nyomozó - A főszereplő, az egyik legjobb nyomozó nyugaton, minden ügyet megoldott, amin dolgozott. Fő motivációja az igazság megteremtése a sötét világban.



Burton felügyelő - Burton ellenőr a Barclay partnere. Bár fiatal és friss toborzó, nagy odaadással és kemény munkával mutatta be képességeit, hogy egy nap Barclay néven tisztelt nyomozó lehessen.



Luke Marrowdale - William fia, egy ambiciózus ember, William vagyonának örököse, aki mindig igyekezett tökéletesíteni munkáját, hogy lenyűgözze a körülötte lévő embereket.



Melody Marrowdale - William lánya, aki megtanult luxusban élni, és mindig a legjobbat várja. Anna-Beth Marrowdale - William felesége, egy éber nő, aki bármit megtenne családja védelme érdekében.



Mr. Yang Lee - A Marrowdales-t szolgáló inas, mindig hűséges Williamhez, de a múltja meg tudja-e oldani ezt a hűséget?



Sam Mudstone - William a szakács néhány évvel ezelőtt megmentette a szegénységtől, amikor felismerte képességeit. Most ételt készít Williamnek és családjának, mi lehet a motivációja megölni Mr. Marrowdale-t?

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 13 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Barclay: The Marrowdale Murder (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: